reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny a gdzie te ziolka kupujecie? Jeszcze tego nie probowalam a kto wie moze pomoze na ta moja torbiel.

A teraz glupie pytanie- czy to badanie na rezerwe jajnikowa nazywa sie po prostu AMH i mozna je zrobic w diagnostyce np?

reklama
Dziewczyny, mam pytanko (wiem że było nie raz, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi) - do którego tc bralyscie sterydy? Biorę metypred od niedlugiego czasu a już mi szaleje insulina i nie wiem, które zło większe - nieznacznie podwyższone limfocyty czy skaczaca insulina.... Za tydzień prawdopodobnie będę miała transfer...

Sykatynka ja brałam do końca 23 tygodnia, ale od 16 zaczęłam stopniowo zmniejszać dawkę. Lekarz kazał mi odstawić już w 17, ale bałam się.

Olusia, jak się czujesz? Jak Maluchy?
Gogac jak tam w domku? :-)

Dziewczyny jestem pod wrażeniem Waszej wiedzy na temat hormonów. Ja nie znam większości badań, o których tu piszecie :tak:
Alusia :*

Kaira jaki już duży i piękny ten pierwszy forumowy cud!

Rany, jak mnie mąż wkurza. Już ze trzy razy bym się rozwiodła w tej ciąży, a tu do lipca jeszcze daleko...

Ostatnia edycja:
Ewa_sz00 gratulacje ;) duzo spokoju ci zycze ;) ja jak byłam w ciazy ale niestety juz nie jetem :( byłam wlasnie bardzo radosna nic mnie nie denerwowało byłam całkiem inna osoba cały czas chciało mi sie śmiać - serio - a teraz tez jestm inna osoba doświadczenia zmieniają ludzi . Tobie zycze cierpliwości nie rozwódz się pomysł o sobie ty masz byc spokojna teraz no ;) pozdrawiam

nafoczka ja mam pco i zachodzilam w ciaze, gorzej bylo z uyrzymaniem ale to nie.z tegobpowodu. przez pco mam histuryzm i nadwage ;)

Raptus trzymam kciuki! Bardzo ladna beta jak na 9dpt i trzydniowe zarodki ;) kiedy masz kolejna weryfikację? Badalas progesteron? Jesli nie to machnij następnym razem.
Jakie leki bierzesz?

reklama
Raptus a widzisz?? Wiedziałam:-) Trzymam kciuki za przyrost betki!!!

Esperanza to nie masz tak źle, ja miałam LH =2 a FSH=8 więc w ogóle masakra bo jeszcze wymyśliłam że mam LUF. Z tą przysadką to nie panikuj, ja robiłam to samo ale teraz wiem że to było na wyrost. Mnie gin już chciał te jajniki nakłuwać, miałam cykle od 35 do 50 ale owulacje jakoś były tylko późne (miałam monitoring). Wszystko zmieniło sie jak zaczęłam pić ziółka i łykać Castagnusa. Skróciły mi się do 30 mniej więcej i jajniki oczyściły. A moje AMH = 7 mówi samo przez się.

Do góry