reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kaira jaka sliczna fotka...
Enya ale sliczna Basienka..!!
Iris ja pilam kiedys mieszkanke ojca sroki nr 3 na pco. mi nie bardzo pomogla...ale mam kolezanke ktorej pomoglo
Enya ale sliczna Basienka..!!
Iris ja pilam kiedys mieszkanke ojca sroki nr 3 na pco. mi nie bardzo pomogla...ale mam kolezanke ktorej pomoglo
sykatynka
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam pytanko (wiem że było nie raz, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi) - do którego tc bralyscie sterydy? Biorę metypred od niedlugiego czasu a już mi szaleje insulina i nie wiem, które zło większe - nieznacznie podwyższone limfocyty czy skaczaca insulina.... Za tydzień prawdopodobnie będę miała transfer...
Sykatynka ja brałam do końca 23 tygodnia, ale od 16 zaczęłam stopniowo zmniejszać dawkę. Lekarz kazał mi odstawić już w 17, ale bałam się.
Olusia, jak się czujesz? Jak Maluchy?
Gogac jak tam w domku? :-)
Dziewczyny jestem pod wrażeniem Waszej wiedzy na temat hormonów. Ja nie znam większości badań, o których tu piszecie
Alusia :*
Kaira jaki już duży i piękny ten pierwszy forumowy cud!
Rany, jak mnie mąż wkurza. Już ze trzy razy bym się rozwiodła w tej ciąży, a tu do lipca jeszcze daleko...
Olusia, jak się czujesz? Jak Maluchy?
Gogac jak tam w domku? :-)
Dziewczyny jestem pod wrażeniem Waszej wiedzy na temat hormonów. Ja nie znam większości badań, o których tu piszecie
Alusia :*
Kaira jaki już duży i piękny ten pierwszy forumowy cud!
Rany, jak mnie mąż wkurza. Już ze trzy razy bym się rozwiodła w tej ciąży, a tu do lipca jeszcze daleko...
Ostatnia edycja:
Ewa_sz00 gratulacje duzo spokoju ci zycze ja jak byłam w ciazy ale niestety juz nie jetem byłam wlasnie bardzo radosna nic mnie nie denerwowało byłam całkiem inna osoba cały czas chciało mi sie śmiać - serio - a teraz tez jestm inna osoba doświadczenia zmieniają ludzi . Tobie zycze cierpliwości nie rozwódz się pomysł o sobie ty masz byc spokojna teraz no pozdrawiam
K
kaira24
Gość
nafoczka ja mam pco i zachodzilam w ciaze, gorzej bylo z uyrzymaniem ale to nie.z tegobpowodu. przez pco mam histuryzm i nadwage
reklama
enya81
Fanka BB :)
Raptus a widzisz?? Wiedziałam:-) Trzymam kciuki za przyrost betki!!!
Esperanza to nie masz tak źle, ja miałam LH =2 a FSH=8 więc w ogóle masakra bo jeszcze wymyśliłam że mam LUF. Z tą przysadką to nie panikuj, ja robiłam to samo ale teraz wiem że to było na wyrost. Mnie gin już chciał te jajniki nakłuwać, miałam cykle od 35 do 50 ale owulacje jakoś były tylko późne (miałam monitoring). Wszystko zmieniło sie jak zaczęłam pić ziółka i łykać Castagnusa. Skróciły mi się do 30 mniej więcej i jajniki oczyściły. A moje AMH = 7 mówi samo przez się.
Esperanza to nie masz tak źle, ja miałam LH =2 a FSH=8 więc w ogóle masakra bo jeszcze wymyśliłam że mam LUF. Z tą przysadką to nie panikuj, ja robiłam to samo ale teraz wiem że to było na wyrost. Mnie gin już chciał te jajniki nakłuwać, miałam cykle od 35 do 50 ale owulacje jakoś były tylko późne (miałam monitoring). Wszystko zmieniło sie jak zaczęłam pić ziółka i łykać Castagnusa. Skróciły mi się do 30 mniej więcej i jajniki oczyściły. A moje AMH = 7 mówi samo przez się.
Podziel się: