reklama
Marthi
Fanka BB :)
Dziękuje ze zawsze o mnie pamiętasz
U mnie kolejny cykl, 3dpo, były 2 pecherzyki - brałam lamette 2x2. Teraz czekam do testowania.
A my razem z Tobą, Beatka![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja cała ciążę chodziłam do 2 ginow. Jeden prywatnie a drugi polprywatnie - mialam karte lekarską z pracy i część rzeczy miałam za free. Szczerze to nie interesowało mnie to czy jeden o drugim wie. Ten prywatny był głównym i jego "się słuchałam" i mialam wizyty cala ciaze co 2 tyg, czasami co 3 a ten drugi to dlatego ze pierwszy trymestr biegalam co tydzien i tamten prywatny troche patrzył na mnie jak na wariata. Ogolnie tak lawirowalam ze pierwszt trym co tydz widzialam maluszka a drugi i 3 to tak srednio co poltora tyg wychodzilo. Jak 2 tyg nie bylam u gina to juz obłęd w oczach miałam czy wszystko ok [emoji16]Nie skapnęli się nawzajem? Ze jakieś badania np. wcześniej zrobiłaś niż drugi zalecał czy coś? Jak rozwiązalaś sytuacje z L4?
Ja obecnie tez chodzę do 2 co prawda prywatnie... Zastanawiam się czy zostać przy jednym czy jak to rozwiązać. Póki co, wole sprawdzić dwa razy na tym etapie niż za mało... ale wiąże się to z niedogodnościami lekkimi i ściemnianiem, którego nie lubię i nie umiem w nie „grać”.
Marthi
Ja cała ciążę chodziłam do 2 ginow. Jeden prywatnie a drugi polprywatnie - mialam karte lekarską z pracy i część rzeczy miałam za free. Szczerze to nie interesowało mnie to czy jeden o drugim wie. Ten prywatny był głównym i jego "się słuchałam" i mialam wizyty cala ciaze co 2 tyg, czasami co 3 a ten drugi to dlatego ze pierwszy trymestr biegalam co tydzien i tamten prywatny troche patrzył na mnie jak na wariata. Ogolnie tak lawirowalam ze pierwszt trym co tydz widzialam maluszka a drugi i 3 to tak srednio co poltora tyg wychodzilo. Jak 2 tyg nie bylam u gina to juz obłęd w oczach miałam czy wszystko ok [emoji16]
Czyli nie jesteśmy same @kasiula222 z tym lataniem do 2 ginow [emoji12] Mi się wczoraj tak udało przełożyć wizyty ze teraz będę mieć te tydzień po tygodniu. Idealnie wg mnie [emoji7] byle tylko było dobrze...
marzycielka81
To teraz kiedy kolejna wizyta?Czyli nie jesteśmy same @kasiula222 z tym lataniem do 2 ginow [emoji12] Mi się wczoraj tak udało przełożyć wizyty ze teraz będę mieć te tydzień po tygodniu. Idealnie wg mnie [emoji7] byle tylko było dobrze...
Marthi
To teraz kiedy kolejna wizyta?
Teraz mam u Brebora w piątek 28.06, a u Skotarczak 5.07. Czyli równo tydzień po tygodniu. W piątki.
Marthi
Dziewczyny, czy to groźne? Właśnie online pojawił się wynik posiewu, który zrobił mi gin nr I i wyszły dwie bakterie
Miała to któraś z Was w ciąży? Jak leczylyscie?
Jestem w szoku bo nie mam żadnych objawów. Nic mnie nie swędzi ani nic...
marzycielka81
Wynik do lekarza prześlij i on zdecyduje o leczeniu.Dziewczyny, czy to groźne? Właśnie online pojawił się wynik posiewu, który zrobił mi gin nr I i wyszły dwie bakterie Zobacz załącznik 989346
Marthi
Wynik do lekarza prześlij i on zdecyduje o leczeniu.
Tak zrobiłam naturalnie, zanim wstawiłam tu post.
reklama
marzycielka81
To zależy od lekarza mi np wyszlo coś na początku a mój stwierdził że nie trzeba tego leczyć....Tak zrobiłam naturalnie, zanim wstawiłam tu post.
Podziel się: