reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nie skapnęli się nawzajem? Ze jakieś badania np. wcześniej zrobiłaś niż drugi zalecał czy coś? Jak rozwiązalaś sytuacje z L4?

Ja obecnie tez chodzę do 2 co prawda prywatnie... Zastanawiam się czy zostać przy jednym czy jak to rozwiązać. Póki co, wole sprawdzić dwa razy na tym etapie niż za mało... ale wiąże się to z niedogodnościami lekkimi i ściemnianiem, którego nie lubię i nie umiem w nie „grać”.
Ja cała ciążę chodziłam do 2 ginow. Jeden prywatnie a drugi polprywatnie - mialam karte lekarską z pracy i część rzeczy miałam za free. Szczerze to nie interesowało mnie to czy jeden o drugim wie. Ten prywatny był głównym i jego "się słuchałam" i mialam wizyty cala ciaze co 2 tyg, czasami co 3 a ten drugi to dlatego ze pierwszy trymestr biegalam co tydzien i tamten prywatny troche patrzył na mnie jak na wariata. Ogolnie tak lawirowalam ze pierwszt trym co tydz widzialam maluszka a drugi i 3 to tak srednio co poltora tyg wychodzilo. Jak 2 tyg nie bylam u gina to juz obłęd w oczach miałam czy wszystko ok [emoji16]

Ja cała ciążę chodziłam do 2 ginow. Jeden prywatnie a drugi polprywatnie - mialam karte lekarską z pracy i część rzeczy miałam za free. Szczerze to nie interesowało mnie to czy jeden o drugim wie. Ten prywatny był głównym i jego "się słuchałam" i mialam wizyty cala ciaze co 2 tyg, czasami co 3 a ten drugi to dlatego ze pierwszy trymestr biegalam co tydzien i tamten prywatny troche patrzył na mnie jak na wariata. Ogolnie tak lawirowalam ze pierwszt trym co tydz widzialam maluszka a drugi i 3 to tak srednio co poltora tyg wychodzilo. Jak 2 tyg nie bylam u gina to juz obłęd w oczach miałam czy wszystko ok [emoji16]

Czyli nie jesteśmy same @kasiula222 z tym lataniem do 2 ginow [emoji12] Mi się wczoraj tak udało przełożyć wizyty ze teraz będę mieć te tydzień po tygodniu. Idealnie wg mnie [emoji7] byle tylko było dobrze...

Dziewczyny, czy to groźne? Właśnie online pojawił się wynik posiewu, który zrobił mi gin nr I i wyszły dwie bakterie :(
IMG_3230.JPG

Miała to któraś z Was w ciąży? Jak leczylyscie?
Jestem w szoku bo nie mam żadnych objawów. Nic mnie nie swędzi ani nic...

Dziewczyny, czy to groźne? Właśnie online pojawił się wynik posiewu, który zrobił mi gin nr I i wyszły dwie bakterie :( Zobacz załącznik 989346

Miała to któraś z Was w ciąży? Jak leczylyscie?
Jestem w szoku bo nie mam żadnych objawów. Nic mnie nie swędzi ani nic...
Wynik do lekarza prześlij i on zdecyduje o leczeniu.

reklama
Do góry