Oczekujaca123
Fanka BB :)
Po postawieniu metforminy [emoji14]@ovli22 - to ja nie znam go
@Oczekujaca123 - no co Ty!!! Zobacz ile przeszłaś!!! Jesteś na pewno CUDOWNĄ mamą! A zjazd formy każdej kobiecie się zdarza, depresja poporodowa często czycha tuż za rogiem! Nie daj się jej. Nie pozwól sobie tak myśleć! Skup się na zadaniu, nie rozważaj czy robisz to źle czy dobrze - to Twój czas, i Twoich maluszków. W końcu macie je przy sobie i to się tylko liczy. Wszystko inne przejdziecie, tymbardziej jeśli udało Ci się donosić tak trudną i wymagającą ciążę!
Dziękuję za informacje o cukrach ;* A pamiętasz w którym tc Ci się unormowało?
@Malinkaa123 - Witaj, ja mam Encorton na podstawie Hashimoto i wyników immunologicznych. ANA 1 chyba miałam też 1:320 czy 1:1320 jakoś tak.
Teraz do tego doszłam, bo chciałam napisać właśnie, że ok 12tc A cukrzyce miałam stwierdzoną chyba w 6tc czy 7
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Mąż wrócił po pracy ja poszłam spać... W nocy nie wstałam ani razu on wstawal mimo że dziś znów szedł do pracy. Wstałam.po 6 i jest lepiej. Fakt kryzys przychodzi jak dzieci płaczą A ja nie wiem jak im.pomoc... szczególnie mecza nas odparzenia pupy i brzuszki choć z tym drugim powoli sobie radzimy ...
Szkoda, że nigdzie się nie mówi jak wygląda macierzyństwo.przez co ja czuje się do niczego.. A być może tak to wygląda naprawdę i nie ma się czym martwić