Oczekujaca123
Fanka BB :)
Tak [emoji14] właśnie w tej chwilimamusie czy wasze dzieci „wibrowały” w brzuchu? Nie wiem czy to normalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak [emoji14] właśnie w tej chwilimamusie czy wasze dzieci „wibrowały” w brzuchu? Nie wiem czy to normalne?
Uff, domyslam się ze u Ciebie to musi być jeszcze lepsze uczucie bo x2Tak [emoji14] właśnie w tej chwili
Uff, domyslam się ze u Ciebie to musi być jeszcze lepsze uczucie bo x2
Właśnie to takie coś jak by trzepotanie skrzydłami, albo telefon wibrujący. No ciężko mi to opisać albo taki właśnie „bąbelkowy pierdzioch” haha. Skoro nie tylko ja to odczuwam to przyjmuje na klatę,ze tak ma byćA co to za wibrowanie? Bo wlasnie pamietam to z pierwszej ciazy [emoji23], mowilam (z przymruzeniem oka) ze mlody wtedy puszcza pierdziocha stad takie "wibracje" [emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]
No wlasnie ja to kojarzylam z takimi drobnymi babelkami lecacymi w gore [emoji23][emoji1787]Właśnie to takie coś jak by trzepotanie skrzydłami, albo telefon wibrujący. No ciężko mi to opisać albo taki właśnie „bąbelkowy pierdzioch” haha. Skoro nie tylko ja to odczuwam to przyjmuje na klatę,ze tak ma być
Ja czkawke odczuwam inaczej to takie rytmiczne jakby pukanie, a te wibracje to czuje np w miejscu gdzie normalnie czuje że się wypina, czy mocne ruchy. mysle, że dzieci się rozciągają i tak śmiesznie to czuć [emoji14]A czy przypadkiem nie jest to czkawka?
:* A co u CiebieCzkawka to takie rytmiczne pukanie raz za razem
Swoją drogą mi też zdjęcia nie przeszkadzały. I nawet nie wiesz @Oczekujaca123 jak się ciesze że jestes już w 32 tc