reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A co to za wibrowanie? Bo wlasnie pamietam to z pierwszej ciazy [emoji23], mowilam (z przymruzeniem oka) ze mlody wtedy puszcza pierdziocha stad takie "wibracje" [emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]
Uff, domyslam się ze u Ciebie to musi być jeszcze lepsze uczucie bo x2 :D

A co to za wibrowanie? Bo wlasnie pamietam to z pierwszej ciazy [emoji23], mowilam (z przymruzeniem oka) ze mlody wtedy puszcza pierdziocha stad takie "wibracje" [emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]
Właśnie to takie coś jak by trzepotanie skrzydłami, albo telefon wibrujący. No ciężko mi to opisać :D albo taki właśnie „bąbelkowy pierdzioch” haha. Skoro nie tylko ja to odczuwam to przyjmuje na klatę,ze tak ma być :D

Właśnie to takie coś jak by trzepotanie skrzydłami, albo telefon wibrujący. No ciężko mi to opisać :D albo taki właśnie „bąbelkowy pierdzioch” haha. Skoro nie tylko ja to odczuwam to przyjmuje na klatę,ze tak ma być :D
No wlasnie ja to kojarzylam z takimi drobnymi babelkami lecacymi w gore [emoji23][emoji1787]

reklama
Do góry