marzycielka81
Fanka BB :)
Wszystko dobrze. Szyjka długa i zamknieta. Na twardnienia brzucha mam luteine i magnez. Cukry idealne. Odliczam tydzień za tygodniem bo mnie trochę wystraszyly te twardnienia brzucha.:* A co u Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko dobrze. Szyjka długa i zamknieta. Na twardnienia brzucha mam luteine i magnez. Cukry idealne. Odliczam tydzień za tygodniem bo mnie trochę wystraszyly te twardnienia brzucha.:* A co u Ciebie
A napiszesz jaka długa masz szyjke?U nas dobrze, chociaż szyja krótsza niż ostatnio. Może to wina tego, że wizyta całkiem wieczorem a dzień aktywniejszy albo macica nie nadąża z rozciąganiem. Trzeba się znowu przestawić na tryb łóżkowy. Dziewuchy były mierzone 2 tg temu więc wczoraj nie. Nie chciało mi się już wczoraj pisać bo późno wróciłam
4 tygodnie temu był 45mm, wczoraj 38, niby norma, ale weź tu przegadaj babie po przejściachA napiszesz jaka długa masz szyjke?
Czasami lepiej polezakowac. Dla tego co czeka na końcu ciazy.
No to tak jak u mnie. Bardziej straszy to twardnienie bo na szyjke na szczęście nie wpływa narazie.Wszystko dobrze. Szyjka długa i zamknieta. Na twardnienia brzucha mam luteine i magnez. Cukry idealne. Odliczam tydzień za tygodniem bo mnie trochę wystraszyly te twardnienia brzucha.
@marzycielka81 mi brzuch napina się od początku.... Potem po fenoterolu i magnezie w kroplowce przestał A teraz znów kilka razy na dzień się zdarza, ale to ponoć normalne. Spokojnie;* który to już tc?Dziewczyny a jak sie to twardnienie rozpoznaje? Bo ja np rano mam taki mały i miękki, sadełkowaty brzuch. A czasem na wieczór albo np po obiedzie ledwo się kulam, jest twardy i nadęty, ale to chyba wzdęcia po jedzeniu czy coś? Czy to jest to twardnienie?