dżoasia
Fanka BB :)
W gyncentrum na przykład. Chyba invitca się bawi w ostrzykiwanie jajników osoczem, więc może i domaciczne wlewy robią.A gdzie taki wlew robią?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W gyncentrum na przykład. Chyba invitca się bawi w ostrzykiwanie jajników osoczem, więc może i domaciczne wlewy robią.A gdzie taki wlew robią?
ja ci powiem z perspektywy czasu, że chyba najpierw zajęłabym się immunologią a dopiero potem ivf jesli dalej nie będzie wychodziło... tylko, że ja przed ivf nie miałam pojęcia o wpływie immuno na ciążę, zieleniutka byłam i może dlatego zeszło mi prawie 2 lata od kiedy zaczęłam się bawić w ivf do obecnego etapu...Tak w tym cyklu walczę jeszcze naturalnie na tym jednym pecherzyku oby urosl i pękł... Potem zobaczymy jak stymulacja wypadnie. Gdyby było chyva z 6 zarodków to nie wiem czy wtedy nie zbadam 3-4 najsilniejsze. Chodzi o kwestie kasy. Zobaczymy przynajmniej czy te byłyby zdrowe. Jeśli tak to pewnie na te wcześniejsze straty zadziałała głównie immunologia....
Pierwsza 13tydzien, druga z wielkości wynika że zatrzymała się na 8tydz.i 6dn.@Paula919191 a ktore tygodnie straty?
Jeśli chodzi o immuno to miałam w cyklach różne próby z różnymi lekami i nie zaszlam niestety. Ostatnio w styczniu chyba coś ruszyło bo miałam betę 5 a za dwa dni juz spadła do 1,2....i lekki na immuno też nie pomogłyja ci powiem z perspektywy czasu, że chyba najpierw zajęłabym się immunologią a dopiero potem ivf jesli dalej nie będzie wychodziło... tylko, że ja przed ivf nie miałam pojęcia o wpływie immuno na ciążę, zieleniutka byłam i może dlatego zeszło mi prawie 2 lata od kiedy zaczęłam się bawić w ivf do obecnego etapu...
A przypomnisz co bralas? Bo z funkcjoniwaniem mojego mozgu ostatnio slabo ;PJeśli chodzi o immuno to miałam w cyklach różne próby z różnymi lekami i nie zaszlam niestety. Ostatnio w styczniu chyba coś ruszyło bo miałam betę 5 a za dwa dni juz spadła do 1,2....i lekki na immuno też nie pomogły
Miałam sam encorton potem intralipid i encorton. Potem encorton i accofil. Potem encorton wlew domaciczny z accofilu i zastrzyki. Teraz ostatnio prografA przypomnisz co bralas? Bo z funkcjoniwaniem mojego mozgu ostatnio slabo ;P
Mam nadzieję że u mnie ten zestaw Intralipid i Encorton wystarcza. Mam testować w majówkę. Jestem po pierwszych staraniach od straty w styczniu i tak myślę czy zrobiłam wszystko co mojej mocy aby sie udało... także twoją wypowiedź mnie zasmucila ;(Miałam sam encorton potem intralipid i encorton. Potem encorton i accofil. Potem encorton wlew domaciczny z accofilu i zastrzyki. Teraz ostatnio prograf
Aaa... to chyba faktycznir to ifv zostaje, zeby sprawdzic gdzie tkwi problem. A teraz bierzesz encorton? Moze przed sama stymuacja odstaw, zeby juz ewentualnie nie wplywac na komorki? A IO sprawdzalas? Przy pco czesto wystepuje i niszczy jakosc komorek tez...Miałam sam encorton potem intralipid i encorton. Potem encorton i accofil. Potem encorton wlew domaciczny z accofilu i zastrzyki. Teraz ostatnio prograf
Nie zamartwiaj się na zapas. Każdy organizm inaczej. Bądź dobrej myśli.... Mi jest też ciężko zajsc bardzo ciężkoMam nadzieję że u mnie ten zestaw Intralipid i Encorton wystarcza. Mam testować w majówkę. Jestem po pierwszych staraniach od straty w styczniu i tak myślę czy zrobiłam wszystko co mojej mocy aby sie udało... także twoją wypowiedź mnie zasmucila ;(