reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Nadja_n m bral:
1dzien wit c 1000 i wit d3 2000
2dzien capivit a + e i wit d3 2000
3 dzien fertil man i wit d3 2000
I tak na przemian. Po 3 miesiacach pro fertil i wit d 3 2000 przez 3 miesiace. Nasienie sie poprawilo i zaszlam w ciaze naturalnie choc mowili, ze nie ma szans

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy stosowała któraś lek prograf?
Ja nie pomogę nie wiem co to za lek

@Oczekujaca123 cholera jasna co za wredny bez empatii babrztyl. Wiesz u mnie było podobnie ale po cc podeszła pielegniarka patrzy na mój brzuch i mowi co Pani robila ze taki siny ja jej ze od zastrzykow i przy cc mnie szarpali bardzo i siny a ta niby do mnie niby do siebie , ze Bog wie ktore dziecko ma sie urodzić i ze za wszelką cene chciałam urodzic teraz od leków pewnie bedzie chore itd... ja w ryk wszystko mnie bolało a ta pi... mi takue rzeczy gada.. przybiegł lekarz ja mu w płaczu powiedziałam co ta mi mowila przrprosił i tylko słyszałam jak sie na nia drze. Pozniej przyszla z heparyna to powiedziałam jej , ze 2 dzieci pochowałam i ze jest wredna su... i ze nie chce seby mi ten zastrzyk ona zrobila przyszedł ktos inny. Ot taka historia nie przejmuj sie gadaniem wrednych bab po prostu sie poskarż lekarzowi bo to on decyduje o nich i wie co robi w koncu medycynę skonczyl i prof przef nazwiskiem tez cos oznacza. Wspieram cię mocno . Ważne że dzieci rosna i wszytko jest dobrze

@monikao777 ten lek czasami zapisuje Malina dziewczynom, jest chyba na odrzut zarodka ale ja akurat go nie miałam. Chyba @dżoł miala

@Oczekujaca123 ale głupie baby! Nie znają się a takie komentarze.... mi tez dzisiaj ktoś powiedział ze prwnoe wada serduszka u małej bo się faszeruje lekami :( bardzo mi było smutno :(

@marzycielka81 - tak, poszłam do A. Breborowicza. Stymuluje mnie Clo. Mam od dziś brać 2 tabletki przez 5 dni. Po kolacji łyknę. Trochę się boje po przeczytaniu ulotki... ale co mi pozostało...

@Porzeczka1234 - dziekuje za info! :*

@Nadja_n - mój tez tak lata na siłownie. No może odkąd babcia chora to mniej bo 2 czasem 3 razy w tyg, ale ogółem zakręcony na pkt ćwiczeń.

@Oczekujaca123 - absolutnie wyrzuć negatywne myśli z głowy i to co powiedziały Ci te kretynki. Nie denerwuj się. Błagam Cię. Dla dobra Twoich maluszków. Nie warto. Nie ma to sensu. Natomiast profesorowi jutro powiedz jak najbardziej o tym zdarzeniu. Niech je zj...bie na maxa. @Auri_a pienie napisała! Jesteś super EXTRA silna babka i nie daj sobie w kaszę dmuchać. Wszystkie Cię tu podziwiamy na maxa i mooooocno ściskamy! :)))

@Hatice - wada serca od picia herbaty???? Omg. Infekcje to jeszcze rozumiem, ale nie zielona herbatę...

@Oczekujaca123 jesteś bardzo dzielna i nie daj się jakieś babie która myślę , że jak by byla w takuej sytuacji jak my to inaczej by mówiła.

@Marthi juz pisalam Ci na priv , ze moje endo po clo było piekne i nic mu nie było. Ulotki nie czytaj bo mozna do głowy dostać możesz miec uderzenia gorąca i lekki przyrost masy ciała ale u mnie po 2 latach stymulacji oczywiście nie w każdym cyklu 4 kg ale to w latach mi doszło ja wierzę , że to bedzie ten cykl a wtedy przybędzie ci troszkę wiecej ;):):p

reklama
@Oczekujaca123 ja w ciazy z corka ladowalam srednio raz w miesiacu w szpitalu i magnez i fenoterol laly sie strumieniami z kroplowek. Do tego bralam ten lek w tabletkach. To bylo 10 lat temu. Do tego tony nospy. Corka zdrowiutka. Miala obnizone napiecie niby od nospy ale 2-3 wizyty u rehabilitanta i bylo po problemie. Ja z kolei mialam pretensje do lekarza ze nie uprzedzil mnie o skutkach nospy. A on powiedzial moze brutalnie ze lepiej rehabilitowac dziecko z napiecia niz urodzic skrajnego wczesniaka i rehabilitowac cale zycie bo i takie przypadki sa.
Takze nie przejmuj sie gadaniem piguły bo one czesto za lekarza chca robic i wielkie wszechwiedzace. Nieustajaco trzymam kciuki za Waszą trojeczke a Twoje dzieciaczki nie mogly wymarzyc sobie lepszej mamy. Jestes mega dzielna

@Marthi bo prolaktyne mozna robic od 2-7 dnia cyklu. Tak mi zawsze endokrynolog i neurochirurg mowili. A ja prl badalam dziesiatki razy[emoji6]

Do góry