@Lu_cy powiedz koleżance żeby dzwoniła co jakiś czas do Gynemed bo miejsca się zwalniają, dziewczyny odwołują.
A jeśli chodzi o badania to profesor respektuje tylko genetyczne. Niech niw robi nic z immunologi. Kariotypy, trombofilia ( v leiden wystarczy ), mutacje mthfr.... może amh. Doktorek zleca badania w laboratorium z którym współpracuje i mysle ze bez sensu robić więcej badań na własna rękę. W APC ceny są triche wyższe ale jeśli koleżanka zrobi badania które profesor i tak każe powtarzać to straci więcej kasy... tak mysle. Dobrze tez mieć wynik badani genetycznego z materiału po poronieniu jeśli sie udało pobrać, badanie histopatologiczne ze szpitala jeśli był zabieg. Niech zrobi sobie notatki jakie miała wcześniej leki itd. Ja tez jestem pacjentka doktora... obecnie 17 tc i jest ok. Pozdrawiam
Ja ostatnio tylko podczytuje, straszny spadek energii i migreny non stop.
Bardzo mi ciężko ze oczekująca ma taka sytuacje.... przeżywam teraz wszystko ,, podwójnie „
@iveo pytałaś mnie o luteinę. Mam już podjeZykowo od marca
jestem po leczeniu infekcji, wczoraj kontrolny wymaz i czekam na wyniki a w poniedziałek pessar.
Lekarz wcziraj zmierzyć mi szyjkę i ma 4 cm i jest zamknięta także mogę spokojnie oczekiwać na pessar i lepiej wyleczyć perfect ta infekcje.
Zrobiliśmy tez usg. Z Maleństwem wszystko ok. Ponoć serduszko lepiej wyglada. Mnie szmerów słychać. Ostatnio doktor mi nie powiedział ze podejrzewał dziurkę w serduszku, ale wczoraj mówi ze już teraz widzi ze jest ok. A te zastawki to może się samo jescze naprawi.