reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Moja szefowa to już odrębny temat. Ogólnie cieszę się, że jestem w ciąży i nie do końca muszę przejmować się jej pomysłami, które dla wszystkich nie są na plus. Poza tym ja obowiązkowa jestem i chce zostawić porządek i przekazać swoje obowiązki tym bardziej, że zajmuje się kluczowym klientem firmy i wieloma innymi ważnymi kwestiami. Mimo tego, że moja szefowa nie zawsze była fair i nadal nie jest ja nie chcę robić jak ona.

Co do strachu to wszystkie wiecie że on zawsze gdzieś w nas siedzi

@Zzzzzz kochana trzymam kciuki będzie wszystko dobrze. Pamiętaj nie ważne jak waża Zuza. Gdzie Leżysz możesz na priv?

@plastulinka Marysia [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] pięknie . Gratuluję nowego domku .

@justkaki na pewno papa wyjdzie dobrze pamiętaj jak @Oczekujaca123 pisze to statystyka stresująca ale jednak statystyka.

@bertha twoja informacja wyczerpująca wyjełaś mi to z ust. Co u Ciebie?

@Oczekujaca123 sorki , ze dopiero teraz. Ja kupowałam te trochę mi gin dała moja tzn 100 szt może kazała mi sprawdzać co 3,4 dni chyba ze kolor niebieskawy, turkus i tym podobne odcienie to przyjechać bo albo zakażenie albo wody mnie nigdy nie zawiodły nie musze ci pisac ze od 29 tygodnia iak mi o tym powiedziala sprawdzalam codziennie

Link do: Paski papierki lakmusowe 80 szt Test Ph Metr 1-14 - Opinie i ceny na Ceneo.pl

@marzycielka81 a czemu nie idziesz na l4?

Ja na razie dalej się nie staram, od piątku zacznę nowa prace i może od następnego miesiąca starania, zobaczymy. Na spokojnie teraz.

@marzycielka81 super, że cukry unormowane. Przypomnij mi jesteś A insulinę / merforminie czy sama dieta?

@Porzeczka1234 dzięki! Cxyli to te najzywklejsze papierki. To się normalnie do pochwy wkłada i już? [emoji14]

Ja wczoraj w końcu znalazłam w 1 aptece wkładki do wód płodowych. Mąż rzucił wszystko i pojechał.. oczywiście wkładka jak była żółta tak została- powinna przy wodach zmienić kolor... no więc zakupie paski.. będzie taniej [emoji14] mąż nie będzie musiał latać.. Zastanawiam się kiedy braknie mu do mnie siły [emoji2]

Dziś 22tc.. oby przetrwać... wtedy wszystko działo się między 22/23tc... :(

A tymczasem życze milej niedzieli! :*

reklama
Do góry