reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Moja szefowa to już odrębny temat. Ogólnie cieszę się, że jestem w ciąży i nie do końca muszę przejmować się jej pomysłami, które dla wszystkich nie są na plus. Poza tym ja obowiązkowa jestem i chce zostawić porządek i przekazać swoje obowiązki tym bardziej, że zajmuje się kluczowym klientem firmy i wieloma innymi ważnymi kwestiami. Mimo tego, że moja szefowa nie zawsze była fair i nadal nie jest ja nie chcę robić jak ona.

Co do strachu to wszystkie wiecie że on zawsze gdzieś w nas siedzi

@Zzzzzz kochana trzymam kciuki będzie wszystko dobrze. Pamiętaj nie ważne jak waża Zuza. Gdzie Leżysz możesz na priv?

@plastulinka Marysia [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] pięknie . Gratuluję nowego domku .

@justkaki na pewno papa wyjdzie dobrze pamiętaj jak @Oczekujaca123 pisze to statystyka stresująca ale jednak statystyka.

@bertha twoja informacja wyczerpująca wyjełaś mi to z ust. Co u Ciebie?

@Oczekujaca123 sorki , ze dopiero teraz. Ja kupowałam te trochę mi gin dała moja tzn 100 szt może kazała mi sprawdzać co 3,4 dni chyba ze kolor niebieskawy, turkus i tym podobne odcienie to przyjechać bo albo zakażenie albo wody mnie nigdy nie zawiodły nie musze ci pisac ze od 29 tygodnia iak mi o tym powiedziala sprawdzalam codziennie

Link do: Paski papierki lakmusowe 80 szt Test Ph Metr 1-14 - Opinie i ceny na Ceneo.pl

@marzycielka81 a czemu nie idziesz na l4?

Ja na razie dalej się nie staram, od piątku zacznę nowa prace i może od następnego miesiąca starania, zobaczymy. Na spokojnie teraz.

@marzycielka81 super, że cukry unormowane. Przypomnij mi jesteś A insulinę / merforminie czy sama dieta?

@Porzeczka1234 dzięki! Cxyli to te najzywklejsze papierki. To się normalnie do pochwy wkłada i już? [emoji14]

Ja wczoraj w końcu znalazłam w 1 aptece wkładki do wód płodowych. Mąż rzucił wszystko i pojechał.. oczywiście wkładka jak była żółta tak została- powinna przy wodach zmienić kolor... no więc zakupie paski.. będzie taniej [emoji14] mąż nie będzie musiał latać.. Zastanawiam się kiedy braknie mu do mnie siły [emoji2]

Dziś 22tc.. oby przetrwać... wtedy wszystko działo się między 22/23tc... :(

A tymczasem życze milej niedzieli! :*

reklama
Do góry