reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny które się starają które są w ciąży bądź też już urodziły : jeśli bralyscie encorton w czasie starań to od którego dnia cyklu???

Ja od testu pozytywnego

@Oczekujaca123 leż i rozkoszuj się kopniakami. Który masz tydzień ? I kciukam za poniedziałek

@marzycielka81 Za ciebie również. Chodź jestem pewna ze będzie dobrze

@Marthi dobrze ze psiak zaczyna się układać . Słodziak z niego ogromny

@dżoasia Joanna odezwij się jak u Was ciocia myśli o gumisiach ❤

@Nadja_n mimo wszystko życzę aby Cię natura zaskoczyła fasolką w brzuszku. Póki jest owu zawsze jest szansa na rodzeństwo ❤❤❤

A dziękuję że pytasz, czuje się zmęczona ale poza tym wszystko ok. Jestem w trakcie przeprowadzki i chyba nie muszę mówić , że hormony ciążowe + przeprowadzka=dramat[emoji23]
Jutro połówkowe więc trzymajcie kciuki!
Ja też brałam po potwierdzonej owulacji
@marshia ogrom fluidów dla was ♡
@marzycielka81 trzymam kciuki
@plastulinka jak się masz?
@Oczekujaca123 to bądź grzeczna nadal :*

Ja od testu pozytywnego

@Oczekujaca123 leż i rozkoszuj się kopniakami. Który masz tydzień ? I kciukam za poniedziałek

@marzycielka81 Za ciebie również. Chodź jestem pewna ze będzie dobrze

@Marthi dobrze ze psiak zaczyna się układać . Słodziak z niego ogromny

@dżoasia Joanna odezwij się jak u Was ciocia myśli o gumisiach [emoji173]

@Nadja_n mimo wszystko życzę aby Cię natura zaskoczyła fasolką w brzuszku. Póki jest owu zawsze jest szansa na rodzeństwo [emoji173][emoji173][emoji173]

@Porzeczka1234 Dzis 20t6d :) do tej pory nawet szybko lecialo, oby teraz tez lecialo raz dwa ! ;)

@plastulinka kciuki :**

reklama
@Oczekujaca123 zatem uroczyście oświadczam że "wale cię w łeb" [emoji14] zacznij wierzyć w swoje bąbelki ;) no bo kto ma w nie wierzyć jak nie mama :*
Pozwalam sobie na ogladanie wyprawki na necie... mimo, ze obiecalam sobie ze kupujemy po 33tc.... teraz zeszlam do 25-27tctc.. bo wiecie jakby bylt wczesniaki... no i sobie ogladam [emoji7][emoji7]
Polecacie jakies konkretne strony? Przy dwójce wolalabym nie szalec z cenami przynajmniej na poczatek , jak jeszcze na ciaze wydaje duzo. Wiec moze kogos z allegro polecacie?

Do góry