reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka część badań udało mi się zrobić będąc jeszcze w ciąży, ale nie wszystkie. Co do tego, które przeciwciała mogą się ujawniać tylko w ciąży, a które nie, to nie mam pojęcia, ale np ANA też mogą, nie tylko na krzepliwość. Nie chciałam Cię martwić, przepraszam :*
A co do opryszczki, to ja zaczęłam obecną ciążę od opryszczki narządów płciowych i u mnie akurat nie miało to wpływu. Ale następnym razem zamierzam przeleczyć się przez zajściem na wszelki wypadek.

Jak sie skończyła Twoja historia z ta opryszczka narządów plciowych w ciazy? Jak dzidzia? Czy taka opryszczka jest groźna w czasie ciazy?

@Paulasc ja miałam taką opryszczkę i poroniłam w 7tc,natomiast nikt nie jest w stanie stwierdzić czy to od tego czy nie... Mogło tak być, ale wcale nie musiało, tego się nie dowiem. Na pewno bardzo groźna jest jak przechodzisz ja w ciąży pierwszy raz w życiu. A jeśli masz ją podczas porodu to jest wskazaniem do cc.

Dziewczyny które się starają które są w ciąży bądź też już urodziły : jeśli bralyscie encorton w czasie starań to od którego dnia cyklu???

reklama
@monikao777 od 5 dnia po owulacji. Na priwa odpisze, ale ciężko mi teraz znaleźć czas :) A jak mam to już mam lekki kryzys i kimam na 1 oko ;)
@Oczekujaca123 jak samopoczucie?
Przezylam kolejny dzien. W zasadzie przelezalam, bo brzuch sie napinal, a jak juz relanium i spasmolina pomogly to dzieci zaczely kopac jeden w pecherz drugi po jelitach... takze zyc a nie umierac. :)
Grzecznie spedzam czas ;)

A jak Ty sie czujesz ? Jaka malutka? :)

Do góry