reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzieki. Ja wiem ze amoksycylina jest bezpieczna ale juz z kwasem kawulonowym to sa podzielone zdania, no i ogolnie to nie ma tego na antybiogramie wiex to bedzie leczenie z doswiadczenia gin bo wszystko co jesy natybiogramie jest całkowicie zakazane i szkodliwe.:( no zobaczymy. Czekam na wynik drugiego posiewu i wymazu z szyjki i zobaczymy
Oczekująca popieram @mickey* ja też w ciąży mislam antybiotyk bo mialam szkarlatyne i lakarz stwierdził że to lepsze niż bakterie dla dziecka
@dżoasia dziękuję, czasem to nie czarne myśli tylko życie i doświadczenie po prostu. Ja wiem jak to jest bo moja mama miala 39 lat jak została sama... A ja 16

reklama
@nafoczka przykre to :/ chociaż u mnie zyją jeszcze nawet dziadkowie (ci którzy mieszkali z nami w domu). Ale jakoś temat śmierci i chorób wywołuje u mnie dziwne myśli i wyobrażenia - tak jak nieraz myślę co będzie jak umrę. Mam nadzieję, że to nie początki jakiejś depresji o_O

@dżoasia dobrze powiedziane z tym egzaminem.... postanowiłam ze jak w tym tygodniu nie wrócą mdłości to w przyszłym idę na usg. Tak bardzo nie chce kończyć tej ciąży i wole triche ta nieświadomość :( tyle czekałam na ta ciąże.... ponad rok leczenia od ostatniej ciąży....dzisiaj przespałam cały dzień i jest lepiej psychicznie. Chciałabym przespać do 11 lutego. Gratuluje usg :) ja mam tylko jedno z 6tygodnia i 6 dnia.

Oczekująca popieram @mickey* ja też w ciąży mislam antybiotyk bo mialam szkarlatyne i lakarz stwierdził że to lepsze niż bakterie dla dziecka
@dżoasia dziękuję, czasem to nie czarne myśli tylko życie i doświadczenie po prostu. Ja wiem jak to jest bo moja mama miala 39 lat jak została sama... A ja 16
@mickey No moja gin.mowila ze to jakies nowe zalecenia.. sama jest w szoku bo caly czas przepisywala, ale od niedawna nie mozna... w kazdym razie woli mi.podac to niz cokolwiek z antybiogramu bo tam to juz wgl same szkodliwe substancje. Choc mam mala nadzieje ze to jakis blad laboratorium ;p o ile to mozliwe.. zobaczymy pojutrze jak przyjda wyniki

@nafoczka wiem wiem ale ze czasem w laboratorium.pomylki sie zdarzaja to gin kazala powtorzyc, i jak drugi raz to samo to wtedy antybiotyk bez wzgledu na skutki uboczne.

Duzo sily i wiary dla Ciebie i zdrowka dla meza ;*

@dżoasia cudnie :***

@Hatice kochana u mnie tez tych mdlosci brak, moze to nad akurat ominie, chociaz nie ukrywam, ze liczylam na jakies rzyganko, bo ciulowo zaczynac ciaze z taka waga jak teraz hihi, ale trudno, jak sie nie upilnowalo wczesniej to teraz trza cierpiec. Zapisz sie juz teraz do gina, bedziesz miec spokojniejszy weekend, nie ma co odkladac :*
@burczuś takiego Ci życzę :)

reklama
Do góry