reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A Ty do gyn jeździsz? Do kogo chodzisz?
Jeszcze tak. Ostatnio już tylko do Mercika. Byliśmy tak umówieni, że nawet jakby i na rejestracji mówiły, że nie ma miejsca to i tak mają mnie zapisac, bo tak było dogadane. Ale to dłuższa historia się z tym wiąże, niekoniecznie przyjemna ;P Ale muszę mu przyznać, że się chłopina postarał.

Jeszcze tak. Ostatnio już tylko do Mercika. Byliśmy tak umówieni, że nawet jakby i na rejestracji mówiły, że nie ma miejsca to i tak mają mnie zapisac, bo tak było dogadane. Ale to dłuższa historia się z tym wiąże, niekoniecznie przyjemna ;P Ale muszę mu przyznać, że się chłopina postarał.
Miałam z nim przyjemność zresztą wszystkich tam obleciałam ale jako tako z bezpłodnością miałam trochę problemów później coś się naprawiło. Ale rękę do moich IUI miała Czerwińska zawsze udane chodź średnio z komunikacją to zawsze mówiła ,że ciąża będzie i była haha.
Ważny efekt końcowy ... 2 bąbelki to już ful szczęścia .. cieszę się bardzo ... Spokojnej ciąży

@Baylee zastrzyki z accofilu robisz sobie sama w brzuch. W ten sposób stosuje się go po transferach i generalnie od ciąży. Jedynie wlewy domaciczne, które robi się przed owulacją, albo przed transferem musi wykonać lekarz. No i oczywiście pielęgniarka musi ci podać Intralipid, bo to jest w kroplówce. Także tego też sama sobie nie podasz.
Intralipid to wiem bo miałam dwa razy. Z tym accofilem trochę się obawiam brac na własną rękę poki Pasnik nie zobaczy moich wyników.

Ktoś mnie jeszcze pamięta ? Co u was dziolszki ? Mój skarb ma już 21 mscy a życie odmienione :) co u starszych forumowiczek ? Którąś już kolejne dziecię będzie mieć ? Pytam nie dlatego, że planuje bo dwójka mi wystarczy tylko tak z ciekawości co u was ?

reklama
@marshia mi właśnie z fakolca leci najlepiej haha ;) Powiem Wam, że po odstawieniu metfornimy mam o niebo lesze wyniki na czczo (80-85) niż na mecie (nawet do 110 było). Po posikach w miarę ok, nie przekraczam raczej 130.

@Destino serduchem przy Was.

Ja po wizycie żelusie żyją i mają się dobrze. Uffffffffffff...
Dr był chyba bardziej zeschizowany ode mnie ;P
wspaniałe wadomosci. Ha nie mam obecnie czasu was czytać i wpadam tylko podglądać takie informacje na zasadzie co i komu :*
I na przykład @burczuś życzę Ci spełnienia w życiu ♡
Ktoś mnie jeszcze pamięta ? Co u was dziolszki ? Mój skarb ma już 21 mscy a życie odmienione :) co u starszych forumowiczek ? Którąś już kolejne dziecię będzie mieć ? Pytam nie dlatego, że planuje bo dwójka mi wystarczy tylko tak z ciekawości co u was ?
Pamięta pamięta :) fajnie ze ty o nas tez :)
Ja was też podczytuje ale z tym moim czasem coraz trudniej, a ja się wybije z tematu to potem trudno zatrubić co u której się dzieje. Trochę trudny teraz u mnie czas ale jestem :*

Do góry