reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A Ty do gyn jeździsz? Do kogo chodzisz?
Jeszcze tak. Ostatnio już tylko do Mercika. Byliśmy tak umówieni, że nawet jakby i na rejestracji mówiły, że nie ma miejsca to i tak mają mnie zapisac, bo tak było dogadane. Ale to dłuższa historia się z tym wiąże, niekoniecznie przyjemna ;P Ale muszę mu przyznać, że się chłopina postarał.

Jeszcze tak. Ostatnio już tylko do Mercika. Byliśmy tak umówieni, że nawet jakby i na rejestracji mówiły, że nie ma miejsca to i tak mają mnie zapisac, bo tak było dogadane. Ale to dłuższa historia się z tym wiąże, niekoniecznie przyjemna ;P Ale muszę mu przyznać, że się chłopina postarał.
Miałam z nim przyjemność zresztą wszystkich tam obleciałam ale jako tako z bezpłodnością miałam trochę problemów później coś się naprawiło. Ale rękę do moich IUI miała Czerwińska zawsze udane chodź średnio z komunikacją to zawsze mówiła ,że ciąża będzie i była haha.
Ważny efekt końcowy ... 2 bąbelki to już ful szczęścia .. cieszę się bardzo ... Spokojnej ciąży

@Baylee zastrzyki z accofilu robisz sobie sama w brzuch. W ten sposób stosuje się go po transferach i generalnie od ciąży. Jedynie wlewy domaciczne, które robi się przed owulacją, albo przed transferem musi wykonać lekarz. No i oczywiście pielęgniarka musi ci podać Intralipid, bo to jest w kroplówce. Także tego też sama sobie nie podasz.
Intralipid to wiem bo miałam dwa razy. Z tym accofilem trochę się obawiam brac na własną rękę poki Pasnik nie zobaczy moich wyników.

Ktoś mnie jeszcze pamięta ? Co u was dziolszki ? Mój skarb ma już 21 mscy a życie odmienione :) co u starszych forumowiczek ? Którąś już kolejne dziecię będzie mieć ? Pytam nie dlatego, że planuje bo dwójka mi wystarczy tylko tak z ciekawości co u was ?

reklama
@marshia mi właśnie z fakolca leci najlepiej haha ;) Powiem Wam, że po odstawieniu metfornimy mam o niebo lesze wyniki na czczo (80-85) niż na mecie (nawet do 110 było). Po posikach w miarę ok, nie przekraczam raczej 130.

@Destino serduchem przy Was.

Ja po wizycie żelusie żyją i mają się dobrze. Uffffffffffff...
Dr był chyba bardziej zeschizowany ode mnie ;P
wspaniałe wadomosci. Ha nie mam obecnie czasu was czytać i wpadam tylko podglądać takie informacje na zasadzie co i komu :*
I na przykład @burczuś życzę Ci spełnienia w życiu ♡
Ktoś mnie jeszcze pamięta ? Co u was dziolszki ? Mój skarb ma już 21 mscy a życie odmienione :) co u starszych forumowiczek ? Którąś już kolejne dziecię będzie mieć ? Pytam nie dlatego, że planuje bo dwójka mi wystarczy tylko tak z ciekawości co u was ?
Pamięta pamięta :) fajnie ze ty o nas tez :)
Ja was też podczytuje ale z tym moim czasem coraz trudniej, a ja się wybije z tematu to potem trudno zatrubić co u której się dzieje. Trochę trudny teraz u mnie czas ale jestem :*

Do góry