reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@JoannaRak - mogę Ci tylko powiedzieć, że w mojej II ciąży sytuacja wyglądała podobnie... Serduszko zaczęło bić chyba w 8,5-9 tc, już się ucieszyłam, ale niestety... w 10-11 tc ciąża przestała się rozwijać. Trzymam jednak mimo wszystko bardzo mocno kciuki!!! ;* Niech Ci się poszczęści.

@monia_m_b - Witaj. Ja niestety o invitro niewiele wiem, więc nie pomogę.

@olaa90 - Booooże, cudownie! <3 Jak ta Twoja ciąża szybko leci, szok! :D

@marshia - cudnie, aż mi się łezka w oku zakręciła!!! Gratuluję, już coraz blizej finału :))) Kiedy to zleciało........... :O :O :O

@oczekująca123 myślałam że ta panika z czasem będzie mniejsza. Ja mam kontrolę w Centrum Onkologii w piątek i już mam rewolucję w żołądku. Wiem że mój klusek odczuwa moje emocje i staram się odwracać uwagę od tego strachu ale ciężko jest.
Trzymam kciuki za Twoje bąbelki, które na pewno się mają świetnie [emoji9]

@oczekująca123 myślałam że ta panika z czasem będzie mniejsza. Ja mam kontrolę w Centrum Onkologii w piątek i już mam rewolucję w żołądku. Wiem że mój klusek odczuwa moje emocje i staram się odwracać uwagę od tego strachu ale ciężko jest.
Trzymam kciuki za Twoje bąbelki, które na pewno się mają świetnie [emoji9]
Niestety ja wiem, ze u mnie panika nie bedzie mniejsza tylko wieksza... do 34tc nie odetchne... tu nie ma bezpiecznego terminu, nie z moja historia :(
ucze sie zyc z tym strachem , zeby dzieci byly spokojne, wygaszam go, ale jednak przed kazda wizyta czy z kazdym bolem wraca.
Trzymam kciuki za Twoja wizyte :*

@Oczekujaca123 kciuki, żeby było wszystko idealnie :) Na pewno będzie :)

Dziewczynki jest data ustalona: najpiękniejsza EVER! Doktorek czyta w moich myślach: 14 luty [emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Oł maj gadddddd!!!!!
Cudownie @marshia.
Powiedz tam tylko doktorkowi żeby dobrze sprawdził czy znieczulenie weszło zanim zacznie cięcie [emoji6]

reklama
Jak u Was fajnie różowe kreseczki na testach, rosnące fasolki :-) trzymam za Was kciuci, ja też chcę :-( jutro zaczynamy robić badania... wyniki za hoho… 6-7tyg

Do góry