@kampina
Cześć nie odpowiem na Twoje pytanie bo nie mam jeszcze takiego doświadczenia ale może zdradzisz, czy na podwyższone komórki NK dostałaś coś oprócz heparyny?[/QUOT
Kilka miesięcy przed miałam wlewy z intralipidu, od owulacji encorton 10, luteina , acard i heparyna. Na ten moment została heparyna i mam brać nadal.
reklama
Marthi
Fanka BB :)
@JoannaRak - mogę Ci tylko powiedzieć, że w mojej II ciąży sytuacja wyglądała podobnie... Serduszko zaczęło bić chyba w 8,5-9 tc, już się ucieszyłam, ale niestety... w 10-11 tc ciąża przestała się rozwijać. Trzymam jednak mimo wszystko bardzo mocno kciuki!!! ;* Niech Ci się poszczęści.
@monia_m_b - Witaj. Ja niestety o invitro niewiele wiem, więc nie pomogę.
@olaa90 - Booooże, cudownie! <3 Jak ta Twoja ciąża szybko leci, szok!
@marshia - cudnie, aż mi się łezka w oku zakręciła!!! Gratuluję, już coraz blizej finału )) Kiedy to zleciało........... :O :O :O
@monia_m_b - Witaj. Ja niestety o invitro niewiele wiem, więc nie pomogę.
@olaa90 - Booooże, cudownie! <3 Jak ta Twoja ciąża szybko leci, szok!
@marshia - cudnie, aż mi się łezka w oku zakręciła!!! Gratuluję, już coraz blizej finału )) Kiedy to zleciało........... :O :O :O
Oczekujaca123
A ja dzis wizyta u mojej gin i jak zwykle panika mnie ogarnia
plastulinka
@oczekująca123 myślałam że ta panika z czasem będzie mniejsza. Ja mam kontrolę w Centrum Onkologii w piątek i już mam rewolucję w żołądku. Wiem że mój klusek odczuwa moje emocje i staram się odwracać uwagę od tego strachu ale ciężko jest.
Trzymam kciuki za Twoje bąbelki, które na pewno się mają świetnie [emoji9]
Oczekujaca123
Niestety ja wiem, ze u mnie panika nie bedzie mniejsza tylko wieksza... do 34tc nie odetchne... tu nie ma bezpiecznego terminu, nie z moja historia@oczekująca123 myślałam że ta panika z czasem będzie mniejsza. Ja mam kontrolę w Centrum Onkologii w piątek i już mam rewolucję w żołądku. Wiem że mój klusek odczuwa moje emocje i staram się odwracać uwagę od tego strachu ale ciężko jest.
ucze sie zyc z tym strachem , zeby dzieci byly spokojne, wygaszam go, ale jednak przed kazda wizyta czy z kazdym bolem wraca.
Trzymam kciuki za Twoja wizyte :*
marshia
@Oczekujaca123 kciuki, żeby było wszystko idealnie Na pewno będzie
Dziewczynki jest data ustalona: najpiękniejsza EVER! Doktorek czyta w moich myślach: 14 luty
Oł maj gadddddd!!!!!
Dziewczynki jest data ustalona: najpiękniejsza EVER! Doktorek czyta w moich myślach: 14 luty
Oł maj gadddddd!!!!!
iveo
Cudownie @marshia.@Oczekujaca123 kciuki, żeby było wszystko idealnie Na pewno będzie
Dziewczynki jest data ustalona: najpiękniejsza EVER! Doktorek czyta w moich myślach: 14 luty [emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Oł maj gadddddd!!!!!
Powiedz tam tylko doktorkowi żeby dobrze sprawdził czy znieczulenie weszło zanim zacznie cięcie [emoji6]
marzycielka81
Marthi
@Oczekujaca123 - kciuki!
@marshia - OMG, cudowana data!!! <3 <3 <3 A jak tam w ogóle na zwolnieniu Ci się podoba?
@marshia - OMG, cudowana data!!! <3 <3 <3 A jak tam w ogóle na zwolnieniu Ci się podoba?
reklama
Podziel się: