reklama
Nadja_n
Fanka BB :)
@marzycielka81 GratulacjeKciuki.
@Marthi moj poprzedni pies zjadl trutke na szczuryale skonczylo sie dobrze.kilka dni mial zastrzyki i kroplowki,tez nie jadl,nie pil i sikal pod siebie.
ale dal rade wylizal sie z pomoca kroplowek i zastrzykow i zyl jeszcze kupe lat potem.
Walcz o psiaka,oczywiscie jak piszesz pogadaj z lekarzem jak to widzi.Powodzenia Kochana.
@Marthi moj poprzedni pies zjadl trutke na szczuryale skonczylo sie dobrze.kilka dni mial zastrzyki i kroplowki,tez nie jadl,nie pil i sikal pod siebie.
ale dal rade wylizal sie z pomoca kroplowek i zastrzykow i zyl jeszcze kupe lat potem.
Walcz o psiaka,oczywiscie jak piszesz pogadaj z lekarzem jak to widzi.Powodzenia Kochana.
olaa90
@SheWolf encorton kochana to po śniadaniu,na czczo to załatwisz sobie żołądek...
@marzycielka81 piekna krecha!! Trzymam kciuki za wysoka betę!!
@Marthi trzymam kciuki za pieska, ja się psów / kotów etc boje (bo mnie hapsnal jeden apsztyfikant za młodu) ale szkoda bardzo patrzeć jak cierpią...
@Destino dużo zdrówka dla Helenki!! <3
@marzycielka81 piekna krecha!! Trzymam kciuki za wysoka betę!!
@Marthi trzymam kciuki za pieska, ja się psów / kotów etc boje (bo mnie hapsnal jeden apsztyfikant za młodu) ale szkoda bardzo patrzeć jak cierpią...
@Destino dużo zdrówka dla Helenki!! <3
marzycielka81
Kochane dziewczynki. Testy moga oszukiwac. Czekam na bete. Nawet nie wiecie jak bardzo chcialabym i jak bardzo boje sie, ze nic z tego noe bedzie :-(
marshia
Kochane dziewczynki. Testy moga oszukiwac. Czekam na bete. Nawet nie wiecie jak bardzo chcialabym i jak bardzo boje sie, ze nic z tego noe bedzie :-(
Mogą oszukiwać, ale nie aż tak wtedy jest cień cienia widziany pod słońce
No chyba, ze kupiłaś test na olx. Bywają takie akcje podobno wśród nastolatek: sprzedam pozytywny test ciążowy .
iveo
@marzycielka81 przy takiej kreseczce na pewno dobra beta
kasiula222
Marzycielka super jesteś w ciaży Beta będzie dobra zobaczysz jednak te objawy to na ciążę
Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app
roki_1991
Super!!! kochana gratuluję i trzymam mocno kciuki za betę. Na pewno będzie pozytywnaKochane co myslicie?Zobacz załącznik 925663
edloteh
Kochane co myslicie?Zobacz załącznik 925663
Nareszcie [emoji7] Piękne dwie krechy wysikałaś [emoji7]
Za wypasioną betę a potem za dobre przyrosty i cudne widoki na usg [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
reklama
marzycielka81
Podziel się: