magda1208
Fanka BB :)
Mam i ziajke mam i bepanthen i mleczkiem smaruje.Polecam maść maltan typowo na skutki i brodawki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam i ziajke mam i bepanthen i mleczkiem smaruje.Polecam maść maltan typowo na skutki i brodawki
@Destino powiem Ci,że mam ostatnio dość słaby czas. Nie mogę patrzeć w filmach na rodzące się dzieci, czy słuchać ich płaczu. Od razu łzy same lecą. Nie wiem czemu tak jest. Może strach,że ja już nigdy nie usłyszę takiego płaczu? Że nigdy nie będę już w szczęśliwej ciąży? Jakoś rozwalona jestem ostatnio. Psychicznie. Od razu zaznaczam,że ie mam niechęci do kobiet w ciąży, czy nowych szkrabków. Absolutnie nie. Po prostu mam swoje żale. Do Boga, do życia, do losu. Do samej siebie. Do niesprawiedliwości,że patole i ćpuny mają dziecko za dzieckiem,a my musimy tyle wycierpieć.
Dziękuję za wiarę. Ktoś chyba musi wierzyć za mnie, bo ja sama na granicy już jestem...