reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 u mnie mimo, ze ddimery nisko to aptt poleciało w dol.... myślisz ze powinnam wrócić do acardu? Tylko znowu sie boje krwiaka i bujam sie z plamieniami... Nie wiem o co z tym chodzi, kłuje się clexane 0,4 , w ogóle te wyniki to już mi poleciały trochę w porównaniu z poprzednimi

Dziewczyny , a czy te badania moczu są bardzo złe ? No w łeb strzelę sobie...
Attp no troszkę niskie ale ja bym albo zrobiła antyxa albo pogadała ze swoim gin.
Skup się ma moczu ,morfologia jest ok w ciąży nigdy nie będzie wszystko super w normach.Czy wrócić do acardu nie odpowiem Ci moge tylko napisać ,że Malina mówił jeśli się krwawi plami acard odłożyć

@mała79 kochana jak u Ciebie?

@marzycielka81 paka doszła dzięki :D

@marshia już się martwiłam bo cały dzień cichutko siedzisz. Ponawiam zapytanie ?

reklama
Attp no troszkę niskie ale ja bym albo zrobiła antyxa albo pogadała ze swoim gin.
Skup się ma moczu ,morfologia jest ok w ciąży nigdy nie będzie wszystko super w normach.Czy wrócić do acardu nie odpowiem Ci moge tylko napisać ,że Malina mówił jeśli się krwawi plami acard odłożyć

@mała79 kochana jak u Ciebie?

@marzycielka81 paka doszła dzięki :D

@marshia już się martwiłam bo cały dzień cichutko siedzisz. Ponawiam zapytanie ?

Kochana przeczytałam rano i zapomniałam - upsss. Starość nie radosc ;)
Mam Braun IPL 5001 - najprostsza wersja (z maszynką do golenia). Czytałam opinie o tych droższych wersjach z nakładkami do masażu itp i tej dodatkowej kasy dziewczyny żałowały. Natomiast sam IPL brauna ma 100 razy lepsze opinie niż Lumea. U mnie sprawdził się idealnie. Teraz trochę znów się włoski wzmocniły, bo jadę tylko maszynką (od ponad 6 mies skóra nie widziaka laserka ;) ) ale zaraz w marcu idzie na nowo w ruch!

@olaa90 mi na podstawie takiego aptt zwiększono clexan. @mickey* chyba też także tutaj bardziej bym się zastanowił nad dawka 0,6 niż nad acard bo nam obu nikt do acard wracać nie kazał. Ja w każdym badaniu miałam bakterie b liczą ale mój ginekolog się tym nigdy nie przejmował chyba pierwszy idealny mocz miałam coś koło 30 tc. Ale dla pewności pij żurawinę.

@magda1208 ogromne gratulacje ♡ ALE to zlecialo u ciebie :) ucz się teraz nowej roli bo juz nic nie będzie takie samo :*
@roki_1991

Przepraszam ze nie pisze ale mam trudny czas. Mąż wyjechal, choć już wrócił na weekend bo mieliśmy iść dzis na zabawę ale nie idziemy bo Wikus się rozchorowal. Ja codziennie biegam na rehabilitację i jestem połamana i cala w sinakach po masażu punktowym. Generalnie troszkę pod górkę. Pozdrawiam całym ♡

reklama
Do góry