reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi kciuki kochana musi być dobrze. Padłam z tym podjadaniem skonsiłaś coś?

Dzieki! Taaaa, po kryjomu zjadłam małego rożka czekoladowego na alkoholu[emoji23][emoji23][emoji23] jak mi zmierzyli o 15 cukier to miałam 66!!! I sie wystraszyłam! Jak rodzice przyjechali w odwiedziny i bylismy w barku to mowie „dawajcie mi tego rozka[emoji23]” takze taka jestem niegrzeczna :p ale malutki był! Teraz wypiłam gorzka herbatę (bo do 22 moge jeszcze ja pic) i zaraz po niej mierzyły mi cukier i miałam 87. Piguły mi powiedziały, ze jak poczuje, ze wpadam w hipoglikemie to mam dzwonic to mi zrobia albo herbatę ale z cukrem albo przetoczą mi glukozę :O ale zobaczymy... :)

@SheWolf ja miałam intralipid od pozytywnej bety co 4 dni do serduszka, potem co 7 dni do 10 tygodnia, potem co 10 dni i na końcu odstęp 14 dniowy między ostatnimi dawkami. Oststnia na poczatku 16 tc.

A z okazji jutrzejszej „100” do godziny 0 wrzucam 2 foty pamiątkowe na zamknięty ;)

@SheWolf ja miałam intralipid od pozytywnej bety co 4 dni do serduszka, potem co 7 dni do 10 tygodnia, potem co 10 dni i na końcu odstęp 14 dniowy między ostatnimi dawkami. Oststnia na poczatku 16 tc.

A z okazji jutrzejszej „100” do godziny 0 wrzucam 2 foty pamiątkowe na zamknięty ;)

Myslalam, ze moze mialas juz starajac sie o ciaze. Ja nie zachodze szybko (1 raz 9 m-cy, 2 raz 25 m-cy, ciaza z trzeciego IUI, ostatnia ciaza po 10 miesiacach). Ewidentnie NK u mnie dzialaja jak antykoncepcja, wiec intralipid by pomogl.

@SheWolf miakam jeszcze wlew w dzień po owulacji - zapomniałam o tym. Na poczatku cyklu nigdy nie robiłam, chociaż miałam zalecony. Tylko w okolicy owu właśnie.

reklama
Do góry