reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Proponuję zgłębić też diagnostykę partnera. Zawsze jest pełne skupienie na nas,a może być zła fragmentacja dna plemnika i to też doprowadza do poronień. Głowa do góry. Wiem,ze Ci ciężko, w końcu każda z nas to przechodziła...ale poradzimy,doradzimy i będzie okej.
Skoro jesteś z okolic Łodzi to zainteresuj się dr Paśnikiem lub Malinowskim. Immunoodzy. Oni przeprowadzą Ci badania. Nie będzie tanio...ale warto zanim spróbujesz ponownie.
Właśnie dostałam skierowanie na immunologię i genetykę , chociaż doktorka u której wczoraj byłam stwierdziła że stawialaby na immunologię . Przed kolejną próbą napewno zrobimy wszystkie badania żeby dowiedzieć się co się dzieje

reklama
@Gabiś ekstra dziewczyny [emoji7] zdecydowanie za szybko dzieci rosna [emoji6]

@Oczekujaca123 bedzie dobrze, kariitypy niezwykle rzadko zle wychodza [emoji110][emoji110][emoji110]

@asiakkk94 duzo seksu i gorace kapiele, ale to nie zawsze dziala. Po prostu beta musi zaczac spadac
U mnie w tamtym tygodniu zaczęła już spadać , zaczęły znikać objawy ciąży

@iveo super kochana cieszę się ❤❤❤❤❤

@asiakkk94 Przykro mi z powodu strat ja bym koniwcznie zrobiła badania tym bardziej ze serduszka nie bylo w żadnej ciąży .Popieram dziewczyny poszlabym do Malinowskiego albo Paśnika

@Gabiś A ja cię pamiętam i Blankę też ❤❤. I ja urodziłam coreczkę Zosię. Sliczne te twoje skarby

@Marthi kochana dziękuję za info. poszłam dziś do apteki gdzie kupuje metformax i mówię że chciałam glukometr Pani coś kręciła ale dała mi za paski 100 zapłaciłem 35 zł bo jakąś promocja dziękuję za informację. Mój glukometr lepszy niż ojca nawet i jutro załatwi sobie paski na nfz i też go wyślę po ten glukometr :).

@Porzeczka1234 a o co chodzi z tym glukometrem??
@asiakkk94 mąż niech bada się już. Bo jakby co, to musi się leczyć około 3 miesięcy. więc do dzieła. zapisz go na szczegółowe badanie nasienia. A Ty też już czytaj lub pytaj o malinowskiego lub Paśnika. Zawsze toi zajmiesz już czymś swoje myśli.

Dziewczynki żadna tajemnica Mateuszek już na od świecie wczoraj o 9. [emoji4] Jak się ogarnę coś więcej napiszę i fotkę na zamknięty

Bravo [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Niech rośnie zdrowo [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
A ty kochana odpoczywaj po porodzie [emoji8]

reklama
Do góry