reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kasiula Przybycien daje teraz glownie accofil, Rajtarowa steryd. Ty masz SM o ile dobrze pamietam? wiec nie wiem czy nie steryd bezpieczniejszy. Czy pomyliłam Kasiule?

Ty Marshia teraz na sterydzie bylas?

Kasiula nie mnie oceniać lekarzy tych co faktycznie pomagają... tutaj niestety kazda muso dobrać kogos pod siebie .
Ja chodzilam do Tarnowa i jestem wdzieczna ze moglam tam trafic bo jestem juz na mecie i niedlugo utule moje malestwo a poronien mialam 4 .
Sa tutaj dziewczyny i od Ciosek wiec na pewno Ci pomogą z wyborem
Ja tylko przestrzegam jak wiem cos o jakims lekarzu bo sama doswiadczylam takiego kiedy ktos by chcial pomoc a bladego pojecia nie ma

Kasiula nie mnie oceniać lekarzy tych co faktycznie pomagają... tutaj niestety kazda muso dobrać kogos pod siebie .
Ja chodzilam do Tarnowa i jestem wdzieczna ze moglam tam trafic bo jestem juz na mecie i niedlugo utule moje malestwo a poronien mialam 4 .
Sa tutaj dziewczyny i od Ciosek wiec na pewno Ci pomogą z wyborem
Ja tylko przestrzegam jak wiem cos o jakims lekarzu bo sama doswiadczylam takiego kiedy ktos by chcial pomoc a bladego pojecia nie ma
Dziewczyny polecają Ciosek . Fakt do Tarnowa bliżej ale nie wiadomo jakie terminy będzie miał . A do krk jestem już umówiona na grudzień .
To w Rzeszowie masz lekarza prowadzącego ? Jaka była przyczyna poronień ?

@kas90 tak, ja na sterydzie. Paśnik nie pozwolił mi accofilu, właśnie przez SM.
@plastulinka mocne kciuki!!!!

Dziewczyny mam kłucia w szyjce (chyba) i napieranie jakieś tam. Czy mogę nospe? Nie mam spasmoliny. Mała się rusza, nie plamię. Ale to nieprzyjemne i stresujące :/ do tego Jakues żółte upławy dziś niewielkie. Już łyknęłam trivagin i asmag forte.
Powinnam jechać do szpitaka jutro? Bo wizyta u doktorka w pon dopiero. Czy takie objawy mogę mieć? 22+3.

Kasiula Przybycien daje teraz glownie accofil, Rajtarowa steryd. Ty masz SM o ile dobrze pamietam? wiec nie wiem czy nie steryd bezpieczniejszy. Czy pomyliłam Kasiule?

Ty Marshia teraz na sterydzie bylas?
Tak mam SM. Wiec steryd mi nie zaszkodzi na pewno może przez jego brak tak z ciąża się dzieje .
Marshia może jakaś infekcja skoro masz upławy .? Podjechać jutro możesz jak nie przejdzie

@Bunia10 przykro mi bardzo :(
Ja tak od siebie jesli moge wtracic i doswiadczenia dziewczyn co mialy z nim do czynienia zebys nie tracila czasu ... odradzam zabawe z Magoniem , wypalil sie juz .
Straszny pewniak bo sie kasy dorobil wielki doktor z kliniki nieplodnosci a do pacjentek pacan . 0 opieki w razie koniecznosci nawet nie zapyta o Ciebie jak jestes na oddziale .
Pol dziewczyn z oddzialu zmienilo go na innego lekarza . Wciska Ci dolegliwisci ktorych nie masz .
Ja bylam raz na zastepstwo u niego na wizycie to nawet dobrze nie zbadal nic a 2 stowy bierze, zapytac sie go o cos to wielka łaska . Sama sie interesowalam bo szukalam dobrego prowadzacego nawet jeden z lekarzy mi go odradzil wiec no .
Trafiłam do niego zupełnie przez przypadek na pierwszej wizycie zaproponował mi In vitro ale ja nie bylam zainteresowana bardzo był zainteresowany z kat przyleciałam bo widział walizkę w poczekalni ale jak podałam mu adres zamieszkania to okazało sie ze jego rodzice kupili dom po sąsiedzku i zaczął normalnie ze mna rozmawiac i tylko wtedy go widziałam zaproponował mi Encorton i dał numer tel i to tyle

Zrobisz jak uwazasz oczywiście .
Czasami warto poczekac , tu na forum jednak figuruje kilku lekarzy co maja pojęcie o badaniach i lekach i o tym co dalej . Same badania to tez nie wszystko ktos musi ulozyc dobry plan , ktory ma szanse owocowac . Czy Ciosek jest takim lekarzem nie wiem , moze jest kiefy juz wszystko idzie ku dobremu, bo ja ja znam tyle co tutaj i z opini na grupach fb . Czasami i do kilku lekarzy na raz trzeba isc zeby ogarnac to wszystko .
W każdym razie zycze powodzenia i dobrego wyboru [emoji4] zdaje sobie sprawe ze to nie latwe tematy : /

Dobranoc

reklama
Trafiłam do niego zupełnie przez przypadek na pierwszej wizycie zaproponował mi In vitro ale ja nie bylam zainteresowana bardzo był zainteresowany z kat przyleciałam bo widział walizkę w poczekalni ale jak podałam mu adres zamieszkania to okazało sie ze jego rodzice kupili dom po sąsiedzku i zaczął normalnie ze mna rozmawiac i tylko wtedy go widziałam zaproponował mi Encorton i dał numer tel i to tyle
No dla niego to jest jedyne wyjscie ... jak steryd nie pomoze to brnie dalej w in vitro szuka klientow na sile wmawia im ze inaczej sie nie da . Oczywiście klinika tez pomogla parom ktore no nie mogly faktycznie i byly powody takie nie inne , ale wydaje mi sie ze tutaj nie ma co z nim tematu zaczynac . To tylko moje zdanie bo się o nim naopowiadaly dziewczyny

Do góry