reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Tak myślę że to te same szczepienia tylko szkopuł w leczeniu Maliny jest taki ,że daje steryd ale każe się 2 razy doszczepiać w ciąży po teście pozytywnym u mnie to było ok 5 tydzień i ok 7 -8 tydzień teoria Maliny ,że mrl nie spadnie bo ciągle się doszczepiasz!Czesc widzisz zeby pójść do Maliny to musze jeszcze raz zrobic badania on nie uznaje badań i innego lab jak zacznę wszystko od nowa to czasu mi braknie a mam 40lat . Po szczepieniu bylam u ginekologa w Rzeszowie i on przepisał mi Encorton ale ja zadzwoniłam do Sachy a on absolutnie nie wolno bo zapisuje wsxystko i zrezygnowałam pewnie zle zrobilam jest jakiś doktor który przyjmie mnie z gotowymi badaniami jeszcze ten Accofil brałam juz sama nie wiem wszystko nie tak .Myslisz ze te szczepienia w Łodzi a te z Krakowa sa takie same ??
olaa90
@Bunia10 tutaj masz nr do dr Przybycienia w Tarnowie 14 646 87 00 , przyjmuje tez chyba 2 x tyg w Krk w klinice Macierzyństwo- tam musisz dzwonić na infolinię nr kochana znajdziesz w internecie. A ile encortonu przepisał Ci Magon?
@Nadzieja2018 progesteron ok 2-3 dni po potwierdzonej owu: 3 x 1 duphaston , 2 x 2 progesteron besins dowcipnie
@Nadzieja2018 progesteron ok 2-3 dni po potwierdzonej owu: 3 x 1 duphaston , 2 x 2 progesteron besins dowcipnie
bertha
Wejdź w nick. Np mój - marshia - i kliknij w profil użytkownika. Masz tam 6 odnośników. M.in. Informacje. Tam są info o diagnozach, poronieniach, wdrożonych lekach.
Jak wejdziesz w swój link to masz informacje o sobie. Możesz ke uzupełnić. Z tel, ja tylko na tel operuje. Nie siedzę na forum przy kompie.
U mnie tez nie działa przekręcenie telefonu (iPhone) i jak klikam w profil użytkownika to również nie widzę informacji/stopki.
Także duża cześć dziewczyn nie widzi stopek wcale
Plastulinka, piękny przyrost!!
roxie123
@Bunia10 przykro mi bardzo
Ja tak od siebie jesli moge wtracic i doswiadczenia dziewczyn co mialy z nim do czynienia zebys nie tracila czasu ... odradzam zabawe z Magoniem , wypalil sie juz .
Straszny pewniak bo sie kasy dorobil wielki doktor z kliniki nieplodnosci a do pacjentek pacan . 0 opieki w razie koniecznosci nawet nie zapyta o Ciebie jak jestes na oddziale .
Pol dziewczyn z oddzialu zmienilo go na innego lekarza . Wciska Ci dolegliwisci ktorych nie masz .
Ja bylam raz na zastepstwo u niego na wizycie to nawet dobrze nie zbadal nic a 2 stowy bierze, zapytac sie go o cos to wielka łaska . Sama sie interesowalam bo szukalam dobrego prowadzacego nawet jeden z lekarzy mi go odradzil wiec no .
Ja tak od siebie jesli moge wtracic i doswiadczenia dziewczyn co mialy z nim do czynienia zebys nie tracila czasu ... odradzam zabawe z Magoniem , wypalil sie juz .
Straszny pewniak bo sie kasy dorobil wielki doktor z kliniki nieplodnosci a do pacjentek pacan . 0 opieki w razie koniecznosci nawet nie zapyta o Ciebie jak jestes na oddziale .
Pol dziewczyn z oddzialu zmienilo go na innego lekarza . Wciska Ci dolegliwisci ktorych nie masz .
Ja bylam raz na zastepstwo u niego na wizycie to nawet dobrze nie zbadal nic a 2 stowy bierze, zapytac sie go o cos to wielka łaska . Sama sie interesowalam bo szukalam dobrego prowadzacego nawet jeden z lekarzy mi go odradzil wiec no .
kasiula222
Bunia ja próbowałam się do Przybycienia umówic ale nie przyjmuje nowych pacjentów .Bylam u Tomasz Magon i on odrazu zaproponował Encorton wyslij mi namiar na dr Przybycien prosze
Dziewczyny @kasiula222 ja jakiś czas temu zalożylam dla nas wątek o badaniach/leczeniu. Jakoś ostatnio zarosl krzakami wiec gorąco zachęcam do merytorycznego wpisu lub aktualizacji poprzez edycje
Link do: "Staraczki" lista oraz BADANIA
Link do: "Staraczki" lista oraz BADANIA
kasiula222
I trafiłaś na kogoś dobrego ?Widzę dużo nas z Podkarpacia@Bunia10 przykro mi bardzo
Sorki że post pod postem ;(
roxie123
reklama
kasiula222
Roxi do Krakowa czy Tarnowa . Kto lepszy. Przybycien czy Rataj -Ciosek?Zapisy do Przybycienia na pierwsza wizyte po nowym roku ruszają z tego co wiem ale tu @olaa90 w temacie teraz [emoji4] wlasnie kochana za jutro kciuki [emoji8]
Ja chodzilam do Przybycienia, pozniej do Lewandowskiej kobieta jak matka dla mnie taka mam opieke
Nafoczka ja nie mogę tego otworzyć linku ..
Podziel się: