reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czesc widzisz zeby pójść do Maliny to musze jeszcze raz zrobic badania on nie uznaje badań i innego lab jak zacznę wszystko od nowa to czasu mi braknie a mam 40lat . Po szczepieniu bylam u ginekologa w Rzeszowie i on przepisał mi Encorton ale ja zadzwoniłam do Sachy a on absolutnie nie wolno bo zapisuje wsxystko i zrezygnowałam pewnie zle zrobilam jest jakiś doktor który przyjmie mnie z gotowymi badaniami jeszcze ten Accofil brałam juz sama nie wiem wszystko nie tak .Myslisz ze te szczepienia w Łodzi a te z Krakowa sa takie same ??
Tak myślę że to te same szczepienia tylko szkopuł w leczeniu Maliny jest taki ,że daje steryd ale każe się 2 razy doszczepiać w ciąży po teście pozytywnym u mnie to było ok 5 tydzień i ok 7 -8 tydzień teoria Maliny ,że mrl nie spadnie bo ciągle się doszczepiasz!

@Bunia10 tutaj masz nr do dr Przybycienia w Tarnowie 14 646 87 00 , przyjmuje tez chyba 2 x tyg w Krk w klinice Macierzyństwo- tam musisz dzwonić na infolinię nr kochana znajdziesz w internecie. A ile encortonu przepisał Ci Magon?
@Nadzieja2018 progesteron ok 2-3 dni po potwierdzonej owu: 3 x 1 duphaston , 2 x 2 progesteron besins dowcipnie

Wejdź w nick. Np mój - marshia - i kliknij w profil użytkownika. Masz tam 6 odnośników. M.in. Informacje. Tam są info o diagnozach, poronieniach, wdrożonych lekach.
Jak wejdziesz w swój link to masz informacje o sobie. Możesz ke uzupełnić. Z tel, ja tylko na tel operuje. Nie siedzę na forum przy kompie.

U mnie tez nie działa przekręcenie telefonu (iPhone) i jak klikam w profil użytkownika to również nie widzę informacji/stopki.
Także duża cześć dziewczyn nie widzi stopek wcale :)

Plastulinka, piękny przyrost!!

@Bunia10 przykro mi bardzo :(
Ja tak od siebie jesli moge wtracic i doswiadczenia dziewczyn co mialy z nim do czynienia zebys nie tracila czasu ... odradzam zabawe z Magoniem , wypalil sie juz .
Straszny pewniak bo sie kasy dorobil wielki doktor z kliniki nieplodnosci a do pacjentek pacan . 0 opieki w razie koniecznosci nawet nie zapyta o Ciebie jak jestes na oddziale .
Pol dziewczyn z oddzialu zmienilo go na innego lekarza . Wciska Ci dolegliwisci ktorych nie masz .
Ja bylam raz na zastepstwo u niego na wizycie to nawet dobrze nie zbadal nic a 2 stowy bierze, zapytac sie go o cos to wielka łaska . Sama sie interesowalam bo szukalam dobrego prowadzacego nawet jeden z lekarzy mi go odradzil wiec no .

@Bunia10 przykro mi bardzo :(
Ja tak od siebie jesli moge wtracic i doswiadczenia dziewczyn co mialy z nim do czynienia zebys nie tracila czasu ... odradzam zabawe z Magoniem , wypalil sie juz .
Straszny pewniak bo sie kasy dorobil wielki doktor z kliniki nieplodnosci a do pacjentek pacan . 0 opieki w razie koniecznosci nawet nie zapyta o Ciebie jak jestes na oddziale .
Pol dziewczyn z oddzialu zmienilo go na innego lekarza . Wciska Ci dolegliwisci ktorych nie masz .
Ja bylam raz na zastepstwo u niego na wizycie to nawet dobrze nie zbadal nic a 2 stowy bierze, zapytac sie go o cos to wielka łaska . Sama sie interesowalam bo szukalam dobrego prowadzacego nawet jeden z lekarzy mi go odradzil wiec no .
I trafiłaś na kogoś dobrego ?Widzę dużo nas z Podkarpacia
Sorki że post pod postem ;(

reklama
Zapisy do Przybycienia na pierwsza wizyte po nowym roku ruszają z tego co wiem ale tu @olaa90 w temacie teraz [emoji4] wlasnie kochana za jutro kciuki [emoji8]

Ja chodzilam do Przybycienia, pozniej do Lewandowskiej kobieta jak matka dla mnie taka mam opieke
Roxi do Krakowa czy Tarnowa . Kto lepszy. Przybycien czy Rataj -Ciosek?
Nafoczka ja nie mogę tego otworzyć linku ..

Do góry