Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dziewczyny nie chce robić zamieszania z accofilem ja jestem po 12 szczepieniach różnymi limfocytami męża, dawców trochę się boję podać jeszcze na to accofil. Ale pamieyajcie doc Paśnik @burczuś napisał o przeszczepach i przetaczaniu a chyba naszej @maa821 , że to nie ma znaczenia w przetaczaniu i badz tu madry. Mysle ze jak do niego jeździcie to o prostu zapytać która opcja jest ok i jakie jest to prawdopodobieństwo ot tyle mądrości.
@dżoasia kochana ja chyba też ochłonełam po tych rewelacjach . Dla info. zrobiłam w końcu ta homocysteine i 10 łoooo matko metylki wracają do łask za to witamina D 35 w normie dobre tyle . Trzymam kciuki za Ciebie mocno mocno mocno ❤❤❤❤❤
@Marthi przytulam kochana
@kasiula8878 nie znam przyczyny straty córeczkę umarła mi pod sercem w brzuchu była zdrowa. Zaczęłam badania u mnie bez heparyny w ciąży chyba bym nie donosiłam . Zbadaj sobie trombofilie
,
@dżoasia kochana ja chyba też ochłonełam po tych rewelacjach . Dla info. zrobiłam w końcu ta homocysteine i 10 łoooo matko metylki wracają do łask za to witamina D 35 w normie dobre tyle . Trzymam kciuki za Ciebie mocno mocno mocno ❤❤❤❤❤
@Marthi przytulam kochana
@kasiula8878 nie znam przyczyny straty córeczkę umarła mi pod sercem w brzuchu była zdrowa. Zaczęłam badania u mnie bez heparyny w ciąży chyba bym nie donosiłam . Zbadaj sobie trombofilie
,