Porzeczka1234
Fanka BB :)
Sprawdzaliście z mężem kariotyp? Wiem ze to wsxystko przykre... ale tak radze sie przebadać.. Ja po drugiej stracie zaczęłam badania leczenie i myślałam o celu .. dziecko.. Mam Zosię .. Tobie również życzę takiego zakończenia.Pewnie tak będzie bo zawsze w sercu zostaną te aniołki ...ale kto mnie lepiej zrozumie jak wy które to przeszłyscie ? Są wam znane te uczucia .. A akurat koleżanka co urodziła dziś to miała pierwsze poronienie a teraz drugie rodziła zdrowe a druga też miała jedno poronienie i też z drugim w ciąży . To po prostu jest bardzo przykre dla mnie że mi się nie udaje ... Ale trzeba się wziąć w garść i zacząć robić badania ..na takie doły najbardziej pomaga mi jakąś robota wtedy tyle nie myślę jakoś ..
Destino bardzo bym chciała żeby los się i do nas uśmiechnął ... Dużo ludzi mi mówi że mnie podziwia że tak sobie radzę z chorym dzieckiem wymagajacym opieki 24na dobę i mimo tego jestem taka pogodna .. Ale teraz żyje nadzieja że Bóg mi da jeszcze jedna córeczkę tylko zdrowa Nic więcej do szczęścia nie potrzebuje
Ja mam siostrę i super kontakt cieszę się że ja mam!