reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Oczekujaca123 przy tym wzroście to i bliźniakami się nie zdziwię ;)
@roki_1991 ja jestem dziś w 22 tygodniu. Boję się o małą bardziej niż wcześniej. Także ten strach nie mija tylko robi się coraz większy o tego szkrabika.
Kiedys to bym moze sie ucieszyła... teraz wiem, ze to dodatkowe ryzyko... szczegolnie z moja szyjka. Ale przyjme wszystko co los da :) byleby zdrowe i urodzone w terminie.

A podobne przyrosty mialam mialam w 1szej ciazy i w brzuszku byl jeden Franus ;)

Oczekującą super wynik ;).
Destino gratulacje . Też mi się marzy córeczka. . ...
A tu mnie kolejna koleżanka dobiła że jest w ciąży w dodatku z terminem tak jak ja miałam ... wszystkie wokoło są w ciąży ...moment mi się humor popsuł .. normalnie wyć mi się chce ...czemu mnie to spotyka ...

Ostatnia edycja:
reklama
Oczekującą super wynik ;).
Destino gratulacje . Też mi się marzy córeczka. . ...
A tu mnie kolejną koleżanka dobiła że jest w ciąży w dodatku z terminem tak jak ja miałam ... wszystkie wokoło mnie w ciąży ...moment mi się humor popsuł .. normalnie wyć mi się chce ...czemu mnie to spotyka ...
@kasiula222 znane jest nam to uczucie...ale pomyśl,że przecież to nie ich wina,ani zasługa,że są w ciąży. Poza tym do porodu jeszcze daleko. Czułabyś się sprawiedliwiej,jeśli któraś z twoich koleżanek ciążę by straciła? Dałoby Ci to ukojenie...? Myślę,że nie:/
Uczucie niesprawiedliwości jest okropne i dołujące...ale trzeba je zdeptać w zarodku...bo potrafi zatruć życie. Wielokrotnie (mam 6 strat) w trakcie mojej nieudanej ciąży ktoś bliski właśnie zachodził i przeważnie się udawało donosić. Ale np 1 poród o mały włos nie skończył się tragedią...a inna ciąża (bardzo mi bliskiej osoby) skończyła się przedwcześnie...bo w 24tc. Dlatego ja odganiam od siebie to uczucie... Choć małe ukłucie w sercu jest...
Nie odbierz tego co napisałam źle:/

Do góry