reklama
Na temat lekarza się nie wypowiem ale niestety na temat szyjki więcej. Pierwsza ciążę donosiłam na krótkiej szyjce bez wsparcia ale potem miałam 5 zabiegów w tym 4 poronienia i w 6 ciąży szew jyz od 20tc. Lekarka prowadziła wszystkie moje ciążę wiec może dlatego była wyczulona. Tego tez obawiałabym się w przyszlosci najbardziej .Witajcie dziewczyny jestem po staracie synka w 25t synek był zdrowy walczył 16dni ale powikłania go wykonczyly. Powodem była prawdopodobnie szyjka która.nie była kontrolowana przez lekarza nagle doszło do porodu z dnia na dzień. Pierwsza córeczkę też urodziłam w 35t i lekarz przypuszcza że już wtedy był problem z szyjka kolejnej ciąży mam mieć założony szew. Jestem przed staraniami wzięłam się za badania zrobiłam między innymi wyniki na trombofilie wyszła mi mutacja mthfr c677t heterozygota homocysteina 7.1 czekam jeszcze na wyniki zespołu. Powiedzcie czy ta mutacja jest wskazaniem do heparyny? A ko ę są tu dziewczyny z Poznania które też mają te mutacje i poke a jakiegoś lekarza który to ogarnie? Wizytę u swojego mam 6go listopada I ciekawa jestem jak on podejdzie do tego?
@Zzzzzz mi to raczej zaparcia towarzyszyły i zgaga
@ola90 ♡
kasiula8878
Fanka BB :)
No ja też mam mieć bardzo szybko założony szew. Jesteś jeszcze w ciążę że szwem?Na temat lekarza się nie wypowiem ale niestety na temat szyjki więcej. Pierwsza ciążę donosiłam na krótkiej szyjce bez wsparcia ale potem miałam 5 zabiegów w tym 4 poronienia i w 6 ciąży szew jyz od 20tc. Lekarka prowadziła wszystkie moje ciążę wiec może dlatego była wyczulona. Tego tez obawiałabym się w przyszlosci najbardziej .
@Zzzzzz mi to raczej zaparcia towarzyszyły i zgaga
@ola90 ♡
marshia
@Oczekujaca123 jestem tylko na krótkim wypadzie: piątek wieczór - niedziela. Liczyłam, ze posiedzę w słońcu na balkonie (z widokiem na Śnieżkę), przeliczyłam się. Niewiele widać przez mgły i tylko 8 stopni. Przeszłam kawałek do centrum po bardzo dobrą kawę przy głównej ulicy. I też tylko zrobiłam sobie wycieczkę, bo zamknięta. Wróciłam leżeć i czytać a widoki jak poniżej
@anna_kat mam nadzieję, ze to nie będzie nic ostatecznego. Jedziesz na IP?
@anna_kat mam nadzieję, ze to nie będzie nic ostatecznego. Jedziesz na IP?
Załączniki
Oczekujaca123
Dziewczyny nie wiem co robic... po sikaniu na papierze mam troche sluzu zamówionego na rozowo... mialam jechac na ta bete.. wizyta 30.10 a ja nie wiem co robic
Zzzzzz
@Oczekujaca123 jedz na bete sprawdź czy przyrasta
Oczekujaca123
Ale wyniki beda za 2 h co robic jesli przyrasta ? A co jesli nie ?@Oczekujaca123 jedz na bete sprawdź czy przyrasta
reklama
Oczekujaca123
Nie mam do niej nr ;/W obydwu przypadkach czekać kochana i wspomagać sie progesteronem
Masz jak zadzwonić do swojej gin?
To nie musi byc nic złego.
Podziel się: