reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam, czy zna ktoś dobrego immunologa z Poznania który zająłby sie moim przypadkiem? ( obumarcie ciazy, leukocytoklastyczne zapalenie naczyń i Hashimoto ) Pozdrawiam:)

Witam, czy zna ktoś dobrego immunologa z Poznania który zająłby sie moim przypadkiem? ( obumarcie ciazy, leukocytoklastyczne zapalenie naczyń i Hashimoto ) Pozdrawiam:)

W Poznaniu niestety ciezko o dobrego immunologa. Sama jestem z Poznania i jeżdżę do Łodzi do dr Pasnika. W Poznaniu chyba jest jakis immunolog na Ul. Katowickiej ale słyszałam rozne opinie i wolałam uderzyć od razu do sprawdzonego...

@Marthi trzymam kciuki :*

Tak zrobię zbaadam wit D i wtedy okresle dawke :)
A z ta witamina C to ja sama od siebie bralam 1000.. musze to przemyśleć, skonsultuje tez z gin, a na razie bede wzmacniac sie inaczej (jakies naturalne propozycje? :))

@Marthi ja z tych co o 7 to musialy wciskać w siebie sniadanie i potem do 13 do obiadu sie spokojnie odbywałam bez jedzienia. 2 dni po transferze mnie pierwszy raz zaczelo ssać, to juz wiedzialam, ze raczej zaskoczyło, bo to nie moja przypadlosc. Ale insuline i tak sobie pojde zbadac przy okazji, bo widze, ze tu duzo dziewczyn szczupłych to ma, a ja zawsze bylam przekonana, ze to dotycZy tylko wiekszych osob.
Co do histero to sie nie martw, nic nie boli, a jakie spanie bedziesz miec zapewne! [emoji16] Uwielbiam spac na narkozie, najglebszy sen! [emoji16]

W Poznaniu niestety ciezko o dobrego immunologa. Sama jestem z Poznania i jeżdżę do Łodzi do dr Pasnika. W Poznaniu chyba jest jakis immunolog na Ul. Katowickiej ale słyszałam rozne opinie i wolałam uderzyć od razu do sprawdzonego...
A czy ten lekarz przechodzi od razu do konkretnego leczenia? Chodzi o przeciwciała i autoimmunologie..... bo jak dotąd żaden nie posiada widocznie na tyle wiedzy żeby podejść do sprawy poważnie.... jestem załamana:(

@iveo mi kiedyś też wyszła w moczu glukoza śladowe ilości ... czasem tak jest od leków no sterydow , czasem może świadczyć o cukrzycy . Powtórz mocz 3 tyg ;)

@olaa90 będzie dobrze spokojnie...piersi nie są żadnym wyznacznikiem raz bolą raz nie .... trzymam mocno kciuki i czekam na wieści

@kas90 dziękuję że pytasz, leci powoli do przodu .zaczynam 23 tydzień i bardzo bym chciała by się udało ciążę donosic...A co u Ciebie?

@Oczekujaca123 kciuki zaciskam i się nie stresuj... bierze heparyne i musi być dobrze;)

@bertha ty kochana dzisiaj testowalas czy ja coś pokrecilam ?

@magda1208 jak się kochana czujesz? Który u Ciebie już tydzień ... wyprawka gotowa ?

@Bunia10 cieszę się że serduszko bije ;* jak się czujesz ?

Kochane któraś miała listę wyprawkowe ?

reklama
Do góry