reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny switełko do naszych aniołków . :(
A ja z pytaniem m aktów do polecenia lekarza który zajmuje się pacjentkami po poronieniu i da encorton w razie złych wyników z okolic Krakowa ?

reklama
@Hatice jak myślę o dniu dzisiejszym (a też jestem ostatnio dziwnie rozemocjonowana,nastrojowa...a nie jestem w ciąży, bo w 24(!!!) dc dostałam okres...), to myślę o Twoim avatarku. Masz idealny do mojego samopoczucie. Idealnie odzwierciedla chyba jak ja to widzę...

@agatush ja też poproszę, chociaz jeszcze nie kompletuję wyprawki to chętnie dowiem sie na co zwrocic uwagę
@JoannaRak ja tez myslalam ze invitro to pestka dopóki nie zobaczyłam film Private Live na którym ryczalam i smialam się na przemian. Duzo daje do myslenia. Zazdroszczę Ci ze masz już skarba <3

Dzisiaj dzień [*] jestem przekonana, ze mocno nam z góry kibicują i wstawiają sie za nami do Pana Jezusa <33

@Porzeczka1234 Ja też siedzę i ryczę od rana... :(

Dziewczynki dla was wszystkich moc miłości w tym dniu <3

Załączniki

• 15-pazdziernika---dzien-dziecka-utr.jpg
    15-pazdziernika---dzien-dziecka-utr.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 84
@burczuś mi ten mój obrazek bardzo pomaga, wydrukowałam go sobie i mam w ramce. Kompletnie mnie on nie dołuje bo mysle sobie czasami, ze jeśli tu na ziemi nie bedzuemy mieć dziecka to u góry czekają na nas nasze dwa anioły. Dziś spałam cała noc przy zapalonych dwóch swiatelkach, które dostałam w zeszłym roku na Dniu Palenia Świec, symbolizują one nasze dzieci....
tez mam dziś smutny dzień, zwłaszcza ze mój mąż akurat wyjechał i ciężko mi być samej, bo w takim dniu chciałabym być tylko z Nim.
Wszystkim przesyłam ogromne przytulasy, zwłaszcza @Oczekujaca123 bo dziś masz podwójnie trudno. Mi jak już minął termin porodu to jakoś się lepiej zrobiło, mam nadzieje, że i Tobie pomoże przekroczenie tej daty.
@Marthi wczoraj z mężem zdecydowaliśmy ze zaczynamy starania od kolejnego cyklu. Psychicznie i fizycznie czuję się kiepsko i potrzebuję się jeszcze ,, ogarnąć”. Całe szczęście ze październik to taki różańcowy miesiąc, dzięki temu się jakoś trzymam... 23 października mija nam rok od straty i mocno mi wróciły wszystkie wspomnienia, nie mam ochoty na przytulanki :( ale jak już będę w ciąży to od razu daje znać ;)

Kiedyś dawno temu któraś z dziewczyn ze starej gwardii podesłała tutaj piękny wiersz dziecka utraconego do mamy:/ Sens był taki, byśmy nie płakały za nimi...tylko uśmiechały się w myślach do naszych aniołków. @Auri_a , @Porzeczka1234 poprzytulajcie się do swoich okruszków i nie smućcie się:) wogóle wszystkie te, które mają tęczowe dzieci niech ukochaja je dziś wyjątkowo i od nas:)
@Hatice mnie też nie dołuje :) Piękny jest.

reklama
Do góry