reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny...jutro Dzień Dziecka Utraconego. Idę na różaniec. Chyba potrzebne mi jakieś skupienie...
@marshia Twoje czy innych osob pytania o wozKi,wyprawki i inne nigdy nie były wkurzajace. Ale dla osób które właśnie straciły dzieciątko,lub nadchodził termin gdy miały rodzić...były zwyczajnie bolesne. Ja nigdy tego tak nie czułam...bo mam swoje dziecko...ale w rozmowach prywatnych z kilkoma dziewczynami,które dzieci jeszcze nie mają,bardzo się żaliły,że to dla nich straszny ból. bo też właśnie w tym momencie myślałyby o tym czy o tamtym.
Niestety... ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...
Dobranoc.
P.s. @agatush bentula chciała dołączyć do Waszego wątku.

reklama
A pokaz swoje wyniki CBA? Ciekawa jestem przy jakich wynikach malina daje accofil/grastofil. Myślałam ze to się daje głównie przy wysokich nk i złych kirach.

@bertha moj wynik CBA nie jest dobry i stad właśnie leczenie grastofilem. Malina mówił ze bez tego leku nie da rady. Lek jest konkretnie na TNF alfa bo jest kiepskie

Załączniki

• DD20D66C-3095-473D-AD5B-8DFA7C77CE2F.jpeg
    DD20D66C-3095-473D-AD5B-8DFA7C77CE2F.jpeg
    807,2 KB · Wyświetleń: 92
Dziewczyny, pozdrawiam Was bardzo serdecznie! Caly Was podczytuje, choc ostatnio nie az tak bardzo regularnie ale godzina 0 sie zbliza i troche nerwa podlapuje. Teraz juz bede aktywna! Co do rozmow o dzieciaczkach, u mnie to zalezy od dnia szczerze mowiac. Normalnie mi nie przeszkadzaja ale jak mam dola to nie raz lezka poleciala czytajac, ale to nie ze Wy o tym mowicie tylko wszedzje wtedy widze ciaze, male dzieci i jest poprostu mega przykro :( A z drugiej strony to motywuje do dzialania, a wiec czy tak czy siak to niedobrze.

Ja mam nerwa przed transferem, 3 tygodniowe leczenie immunosupresyjne skonczylam juz ponad tydzien temu i teraz wywoluje @ i powinna przyjsc juz w srode najpozniej. Ale boje sie czy to leczenie pomoglo i czy zarodki dadza rade bo zostaly najslabsze!
Sciskam Was mocno i nieustannie trzymam kciuki [emoji173]️

@kasiula222, trzymam kciuki aby wszystko poszlo jak najszybciej i bezbolesnie! Trzymaj sie.

@marzycielka81, przykro mi bardzo. Niestety in-vitro nie jest latwa droga, wiem bo juz 3 rok z tym walcze. Jak podchodzilam to szlam na pewniaka, zdecydowalam sie na Polske bo stwierdzilam zanim w Szwajcarii doczekam sie mojej kolejki to juz bede kilka miesiecy w ciazy ... teraz moge gdybac. Mija 3 lata a ja nadal bez drugiego dziecia, mam jedno i nikt sie nie spodziewal ze moze byc gorzej a pierwsze jest po inseminacji. A tu taka sytuacja :( Bardzo zle przechodzilam kazda porazke, dawalam sobie bardzo dlugie przerwy aby wszystko zbadac i tak mija wlasnie rok od ostatniego transferu. No coz juz za kilka dni sie okaze czy leczenie pomoglo. Kochana napisalam w skrocie moja historie abys wiedziala ze ta droga niestety jest wyboista, ale cel jest jeden do ktorego dazymy wszystkie! Jak to mowia glowa do gory, cyc do przodu i probuj dalej. Sciskam [emoji847]

Dziewczyny, pozdrawiam Was bardzo serdecznie! Caly Was podczytuje, choc ostatnio nie az tak bardzo regularnie ale godzina 0 sie zbliza i troche nerwa podlapuje. Teraz juz bede aktywna! Co do rozmow o dzieciaczkach, u mnie to zalezy od dnia szczerze mowiac. Normalnie mi nie przeszkadzaja ale jak mam dola to nie raz lezka poleciala czytajac, ale to nie ze Wy o tym mowicie tylko wszedzje wtedy widze ciaze, male dzieci i jest poprostu mega przykro :( A z drugiej strony to motywuje do dzialania, a wiec czy tak czy siak to niedobrze.

Ja mam nerwa przed transferem, 3 tygodniowe leczenie immunosupresyjne skonczylam juz ponad tydzien temu i teraz wywoluje @ i powinna przyjsc juz w srode najpozniej. Ale boje sie czy to leczenie pomoglo i czy zarodki dadza rade bo zostaly najslabsze!
Sciskam Was mocno i nieustannie trzymam kciuki [emoji173]️
@joannaRak zaciskam kciuki ;**

@marzycielka81 - tak jak już Ci pisałam na priv - myślami z Tobą;* i choć przykro, że się nie udało, pamiętaj ile już wygrałaś (!!!) - masz cudownego synka!:)
@Hatice - kciuki za staranka;*
@basiawol - mam nadzieję, że w końcu odważysz się spróbować i tym razem się uda:)
@JoannaRak - kciuki za nadchodzące działania, oby immunosupresja dała radę w Twoim wypadku;*

reklama
Do góry