Tak. Z tych aktualnych mam antykoagulant, p/c kardiolipidowe, toxo, różyczka, hcv, chlamydie, prolaktyna wszystko ok. Dodatnie ana1 i ana 2. Czekam na wynik ana 3 i p/c ß2-glikoproteinieA robiłaś już jakieś badania ?
reklama
kasiula222
Fanka BB :)
Drogie są te badania na przeciwciała ?Tak. Z tych aktualnych mam antykoagulant, p/c kardiolipidowe, toxo, różyczka, hcv, chlamydie, prolaktyna wszystko ok. Dodatnie ana1 i ana 2. Czekam na wynik ana 3 i p/c ß2-glikoproteinie
kasiula222
A ja mogę też być ?Dziewczyny zgłaszam do wątku zamkniętego poniższe osoby czy kogoś pominelam ?
marshia
roxie123
magda1208
teczowa89
Iveo
Auri_a
Jeśli to wątek ten co tu na temat poronień?
Oczekujaca123
Kasiula222 to chyba watek gdzie gadaja o wyprawkach dzieciach itp.. :* tak dzis gdzies mi sie tu przewineloA ja mogę też być ?
kasiula222
No właśnie mi też . I edytowalam post bo myślałam że uciekają dziewczyny , a ja tu będę jeszcze potrzebować pomocyKasiula222 to chyba watek gdzie gadaja o wyprawkach dzieciach itp.. :* tak dzis gdzies mi sie tu przewinelo
Oczekujaca123
Mam nadzieje, ze nie uciekaja, bo ich wsparcie jest cenne ;*No właśnie mi też . I edytowalam post bo myślałam że uciekają dziewczyny , a ja tu będę jeszcze potrzebować pomocy
marshia
Toczen i kardiolipidowe jakoś 200 płaciłam, w czwartek p/c beta 2, ana3 i prolaktyna 280. Ana1 i ana2 nie pamiętam.Drogie są te badania na przeciwciała ?
reklama
bertha
Sikaj na testa i melduj!!Wracam i witam się po weekendowej wycieczce do Perły Bieszczad. Pogoda była taka cudowna ze i tańce były do rana dawno potrzebny reset tylko z małym szkopułem 32dc @ brak ?
Hohoho @nafoczka wchodzę tu raz na pół roku a tu taki post widzę. Trzymam kciukasy zatem za pozytyw
Zaglądam czasem, żeby się zameldować że żyję
Melduje zatemm- żyje i mam się całkiem dobrze. Cieszę się że tyłu z was się udało donosić ciążę i modlę się za bobaski dla reszty
Cześć plastulinka, cieszę się ze u ciebie dobrze! Czy wracasz do starań?
Podziel się: