reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anna_kat mozesz brac takie witaminy przed ciaza czy na 1 trymestr tam zawsze jest jod
@olaa90 kaszel trzeba hamować bo się tam wszystko podrażnia
Dużo pij ciepłego, tabletki nawilżajace gardlo, inhalacje z soli kuchennej - jak pare dni nie przejdzie mozna isc po inhalacje ze sterdydu

reklama
Syn i mąż też !
@Zzzzzz aaa juz wiem, wiem ktora to. W szpitalu zajmował sie mna jej maz, albo ojciec [emoji14] (swoja droga cudowny czlowiek, tyle czasu ile on mi poświęcił w tym szpitalu i rozmow to chyba nigdy z czyms takim sie nie spotkałam, do tego ogromna wiedza) i syna tez mialam okazje poznac, ale tu juz mam mieszane uczucia.... wiec @Porzeczka1234 ma racje cala rodzinka pracuje :)
To jakby cos bylo nie tak u mojej to wiem do kogo uderzyc. Dzieki ;*
Pierwsze slysze, zeby nie laczyc magnezu z lekami zakrzepowymi.. ;/ przeciez chyba wiekszosc z dziewczyn tutaj tak robi
Hmm...

@Porzeczka1234 haha dokładnie :D
@Marthi raczej domowe sposoby, tak jak @iveo pisze. Moja rodzinna tez tak mówiła, tym bardziej ze gorączki nie ma. @maa821 clexane ukryty, na niego wczoraj nie dostałam recepty. Zapasy mam od jednej dobrej duszy z forum <3 @anna_kat wizyta w przyszły piątek, jeśli wtedy nie będzie zarodka to wiadome jak to się zakończy... będzie to 6tydz

@olaa90 ja polecam *spam* syrop na chorobska w ciazy, mnie pomogl nie raz.
@Oczekujaca123 malo tego nie powinny zazywac duzych dawek osoby, które maja problem z tarczyca i nerkami. Ja mam to i to :p nie to nie jest śmieszne nie wiem czemu sie podsmiewuje... W kazdym razie jest to problem kiedy ma sie skurcze. Mam teraz plan odłożyć magnez na pare dni az mi sie sprawy jelitowe unormuja a później zas zaczne brac tylko moze nie 1200mg a 500...
Jak mierzonko?

@anna_kat jesli chodzi o jod to wszystko zalezy czy masz problemy z tarczyca, a jesli tak to jakie. Niedoczynnosc pozwala suplementowac jod, wrecz wskazany. Nadczynnosc i hashi niestety nie
TSH mam w normie (0,97), bardziej wnikliwych badan nie robilam. Poki co biore witaminy osobno, nie kupillam zadnego preparatu typowo ciazowego,więc jodu nie biorę. Wiec rozumiem, ze jak ktos nie ma problemu to w sumie moze ale nie musi suplementowac?

reklama
Do góry