reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@olaa90 jesli za tydzien nie bedzie zarodka to jeszcze o niczym nie przesadzi. Jesli na 8tc nie bedzie zarodka wtedy sprawa sie wyjasni [emoji8]

@anna_kat oczywiscie, ze nie musi. Wystarcza ryby morskie i jod z soli.
@destino to ja jeszcze dopytam o ten jod: jesli ja nie sole, a jak sole to sol ta rozowa bez jodu, ryby jem rzadko, raczej moje menu podchodzi pod wege , bo miesa nie jemy, to czy nie bedac w ciąży powinnam brac jod ? Bo to ze w ciazy to wiem. Niby mam niedoczynnosc tzn zawsze jest w normie , ale troche za duza jak na starania i ciaze, wiec biore euthyrox.

@Zzzzzz no zaczelam mierzyc, ale ja chyba jakas dziwna jestem ;p nastawiam budzik na 7 rano i mierze od 3 dni , poki co mierze w ustach, bo w instrukcji bylo albo od przodu albo od tylu albo w ustach no to wybralam najpierw najprostsza wersje, ale np pierwszy pomiar i mam 36.12 po czym wkladam drugi, trzeci, raz i wychodzi np 36.40 i te dwa pozostale pomiary wychodze zawsze takie same ten pierwszy jakis inny... i juz ktorys raz tak testowalam i nie wiem o co chodzi, ktory brac pod uwage... [emoji14]

reklama
@destino to ja jeszcze dopytam o ten jod: jesli ja nie sole, a jak sole to sol ta rozowa bez jodu, ryby jem rzadko, raczej moje menu podchodzi pod wege , bo miesa nie jemy, to czy nie bedac w ciąży powinnam brac jod ? Bo to ze w ciazy to wiem. Niby mam niedoczynnosc tzn zawsze jest w normie , ale troche za duza jak na starania i ciaze, wiec biore euthyrox.

@Zzzzzz no zaczelam mierzyc, ale ja chyba jakas dziwna jestem ;p nastawiam budzik na 7 rano i mierze od 3 dni , poki co mierze w ustach, bo w instrukcji bylo albo od przodu albo od tylu albo w ustach no to wybralam najpierw najprostsza wersje, ale np pierwszy pomiar i mam 36.12 po czym wkladam drugi, trzeci, raz i wychodzi np 36.40 i te dwa pozostale pomiary wychodze zawsze takie same ten pierwszy jakis inny... i juz ktorys raz tak testowalam i nie wiem o co chodzi, ktory brac pod uwage... [emoji14]

W ustach mi zawsze wychodziły złe pomiary, bo wystarczy, że troszkę przechylisz

@Oczekujaca123 jesli masz sama niedoczynnosc to mozesz brac jod chocby z witaminami dla kobiet w ciazy. Mozesz tez brac sam jod. Najlepiej, jak pogadasz o tym z endo lub ginem. Podpowiedza wiecej. Ja bardzo rzadko sole, niestety ryb nie moge jesc. Tylko biore femibion a w nim jest jod

Hej ♡
Dziś powtórzyłam test bo na tamtym po czasie pojawił się cień wiec lekko nadzieja ożyla. Jednak dziś mi moja wyobraźnia cienia nie narysowała. A ja w takim ukladzie idę 17go na TK

reklama
Do góry