reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochane jestem po wizycie malutka ma się dobrze przepływy,łożysko,wody ,pępowina,żołądek,nerki,mózg dobrze.
Tylko moja szyjka wiadomo mam prowadzić bardzo oszczędny tryb żadnej luteiny dopochwowej tylko pod język zmienił mi globulki. Spasmolinę brać nie szkodzi dziecku.
Teraz tylko się modlić aby dotrwać do bezpiecznego terminu. Acard do 34 tyg Motylku fraxi dzień przed. Pessar najlepiej dzień przed porodem. W połogu fraxi 0,3.

reklama
@basiawol tak, jeśli się wybierasz w tym tygodniu do Tarnowa to odradzam. Jest masakra,na monitoring dzisiaj było ok 40 kobiet... i w kolejce już się ustawiały od 9...(!) a zaczynał się monitoring o 14

@magda1208 super kochana jeszcze 4 tygodnie i możesz rodzić oszczędzaj się wszystko będzie dobrze!

@olaa90 jaką dawkę bierzesz clexan? Dlaczego masz odstawić ? Masz mutacje? ja bym nie odstawiała ale to twoja decyzja!

@Bunia10 czyli mam rozumieć że wczoraj 11 dziś 373 ?
Wczorajsze wyniki sa błędne a dzisiaj w inny laboratorium zrobilam i wynik dostalam do ręki

@olaa90 ja tak mialam w ciazy z Natusiem. Od 4tc najpierw plamienia potem krwawienie do 14tc. Odstawilam acard calkowicie. Cleksan zmniejszylam z 0,6 na 0,4. Jak mocno lecialo to czasem co 2 dzien bralam, ale raczej codziennie i co 2 tygodnie badalam ddimery.

@Bunia10 zeby prawidlowo zrobic przyrost bety to musi byc w tym samym labie robiony, a wiec do powtorki. Bo kazde labo ma swoje zakresy i sposoby badania. Zrob przyrost po 48 h, bo to przyrost jest wazniejszy od samej wartosci. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

@Porzeczka1234 mam mthfr hetero 1298 i wadę macicy- dwuroznosc... masakrycznie się boje odstawić ten clexane bo właśnie wydaje mi się, ze dzięki niemu nie mam boli podbrzusza tak, jak miałam w poprzednich ciążach... @Destino dziekuje za info,właśnie pamiętałam ze u Ciebie i z Natusiem i teraz chyba tez były krwawienia..;*
Chyba już wiem co powinnam zrobić, odstawię acard. Zostawię clexane i w piątek badam ddimery, fibrynogen i aptt... i będę się obserwować. Ehh

Ostatnia edycja:
reklama
@olaa90 teraz tez bylo od 8tc do 14tc. W tym 2 krwiaki, z ktorymi nic nie moglam zrobic. Tyle, ze w tej ciazy ddimery szybko rosly i nie moglam sobie pozwolic na heparyne 0,4. Musialam i dalej musze brac 0,6. Mniejsza dawke od razu odczuwam.

Do góry