reklama
@bertha 14.10 ale mam przeczucia, że to tylko formalność, u mnie to i pestka z arbuza by wykiełkowała, gorzej z tym co potem...
@Marthi dzięki! Ciekawa ta informacja. Chyba się kiedys przejdę do rodzinnego z tym. Chociaż jak patrze na objawy to nic mi nie pasuje.
Jesteś pewna, że to steryd u Ciebie? Teraz taki okres też, wszyscy zakatarzeni.
@magda1208 chyba tylko paracetamol... jeśli Ci pomoże... Jeśli chodzi o głowę, to niestety nic bardziej skutecznego nie można chyba w ciąży. Spróbuj zimne okłady albo prysznic ciepły, mi czasem to pomaga. Jest jeszcze sposób z kawą, najlepiej mocniejszą, i jedną cytryną wyciśnietą do niej.
@Marthi dzięki! Ciekawa ta informacja. Chyba się kiedys przejdę do rodzinnego z tym. Chociaż jak patrze na objawy to nic mi nie pasuje.
Jesteś pewna, że to steryd u Ciebie? Teraz taki okres też, wszyscy zakatarzeni.
@magda1208 chyba tylko paracetamol... jeśli Ci pomoże... Jeśli chodzi o głowę, to niestety nic bardziej skutecznego nie można chyba w ciąży. Spróbuj zimne okłady albo prysznic ciepły, mi czasem to pomaga. Jest jeszcze sposób z kawą, najlepiej mocniejszą, i jedną cytryną wyciśnietą do niej.
Marthi
Fanka BB :)
@anna_kat - bralam teraz steryd dokładnie od 2 dc i pare dni później byłam juz przeziębiona, chodziłam tak ponad tydzien az mnie rozłożyło na calego. Potem poszłam do pracy, juz niby było Ok i teraz po tygodniu znowu chora. Ja nigdy tak nie chorowałam, a jesli juz mi sie zdarzyło to 1 dzien i odpuszczało. Od 3 lat nie byłam na L4 typowo chorobowym wiec naprawde wiąże te obecne stany ze sterydem. Typowo...
No to faktycznie. Moze jeszcze się organizm przyzwyczai. Masz brac caly cykl sterydy czy tylko po owu? Ciezko bedzie unikac zarazenia, moze konserwuj się na zapas miodem, cytryna, czosnkiem itp?@anna_kat - bralam teraz steryd dokładnie od 2 dc i pare dni później byłam juz przeziębiona, chodziłam tak ponad tydzien az mnie rozłożyło na calego. Potem poszłam do pracy, juz niby było Ok i teraz po tygodniu znowu chora. Ja nigdy tak nie chorowałam, a jesli juz mi sie zdarzyło to 1 dzien i odpuszczało. Od 3 lat nie byłam na L4 typowo chorobowym wiec naprawde wiąże te obecne stany ze sterydem. Typowo...
@magda1208 na bole glowy polecam jeszcze regularnie duzo pic, codziennie 2,5-3l. Po jakims czasie bole sa rzadsze albo przynajmniej duzo lzejsze.
Oczekujaca123
@marthi @anna_kat dziekuje za tytul :*No to faktycznie. Moze jeszcze się organizm przyzwyczai. Masz brac caly cykl sterydy czy tylko po owu? Ciezko bedzie unikac zarazenia, moze konserwuj się na zapas miodem, cytryna, czosnkiem itp?
@magda1208 na bole glowy polecam jeszcze regularnie duzo pic, codziennie 2,5-3l. Po jakims czasie bole sa rzadsze albo przynajmniej duzo lzejsze.
@Marthi czyli rozumiem, ze nawet jesli zaszlam w ciaze dosc szybko, wszystko bylo ok to ta insulina mogla nawalic i przez to nagly porod ? A moge wiedziec skad te info? Widze, ze ktos Ci to wyslal, ale ja caly czas szukalam jakis sprawdzonych inf i nie ma
Wychodziloby na to, ze lepiej jednak nie odstawic mety w trakcie ciazy. Ja we wczesniejszej nie wiedzialam o IO a teraz to juz wszystkiego sie boje :/ bo do konca nie wiadomo co sie podzialo... A Tobie zdrowka zycze ;**
@magda1208 paracetamol, oklady, masaz (mi pomaga jak sobie masuje/uciskam ta czesc glowy, która boli) i tak jak @anna_kat pisze, duzo wody. Chyba nic wiecej w ciazy nie wolno
marshia
@Marthi ton zalatuje Darią Mam rację???
@olaa90 beta szałowa!
@magda1208 na bol zęba polecam possanie goździka - serio.
@olaa90 beta szałowa!
@magda1208 na bol zęba polecam possanie goździka - serio.
reklama
Podziel się: