reklama
G
gość 94049
Gość
Dziewczyny dostałam wiadomość z prośbą o modlitwę. Z Julkiem Pietruchy jest źle :-(
Na szybko moje szczęście ma się dobrze :-)
Na szybko moje szczęście ma się dobrze :-)
K
kaira24
Gość
Zula u takich maluszkow zapal pluc moze byc bezobjawowe. Ale.moze byc takze kaszel.katar, ciezki oddech, dusznosc i temp. Jesli cokolwiek tylko sie nie podoba zawsze do pediatry.Bo kazda nawet najlzejsza infekcja moze prEistoczyc sie cos gorszego.
Tak.jak.kruszka juz napisala nie wiemy narazie nic wiecej.ale Maly jest w zlym.stanie.
iris lezec mi tam.grzecznie!
Tak.jak.kruszka juz napisala nie wiemy narazie nic wiecej.ale Maly jest w zlym.stanie.
iris lezec mi tam.grzecznie!
Esperanza86
Fanka BB :)
Kruszka, bardzo się cieszę! Jesteście już coraz dalej
I tyle myślę o tej sytuacji Pietruchy. Dziś czytałam szczesliwe historie maluchów, które urodziły się tak szybko i wierzę, że i teraz tak będzie , ale nawet sobie nie wyobrażam jak musi Im być teraz ciężko. Dużo siły dla Julcia!!
Iris wypoczywaj grzecznie i szybko wracaj do domu!
I tyle myślę o tej sytuacji Pietruchy. Dziś czytałam szczesliwe historie maluchów, które urodziły się tak szybko i wierzę, że i teraz tak będzie , ale nawet sobie nie wyobrażam jak musi Im być teraz ciężko. Dużo siły dla Julcia!!
Iris wypoczywaj grzecznie i szybko wracaj do domu!
Ostatnia edycja:
Piertucha tak bardzo sie modle o Was, trzymajcie się!!! nie potrafie sobie nawet wyobrazić...:-(
a nasze kochane dwupaki niech siedza grzecznie i odpoczywają..(no i jeden trzypak;-)) już żadnych smutnych opowiadań nam nie trzeba!
ja właśnie przechodze kryzys, ze nie dam rady, przy takim tempie i tej pracy. Nawet mój M. wczoraj patrząc na mnie jak pracuje po nocach- powiedział, ze to nic nie da.. czynnik chorobotwórczy to głównie praca i stres buuu...
a nasze kochane dwupaki niech siedza grzecznie i odpoczywają..(no i jeden trzypak;-)) już żadnych smutnych opowiadań nam nie trzeba!
ja właśnie przechodze kryzys, ze nie dam rady, przy takim tempie i tej pracy. Nawet mój M. wczoraj patrząc na mnie jak pracuje po nocach- powiedział, ze to nic nie da.. czynnik chorobotwórczy to głównie praca i stres buuu...
G
gość 94049
Gość
Nafoczka tak, stres to nasz wróg i uważam, że nie miałabym aż takich problemów gdyby nie moja praca, a właściwie mój szef. A Wy księgowe macie teraz ciężki czas.
Iris trzymaj sie kochana i więcej tak nie szalej :-/
Zula u mojego Frania np robili rtg by stwierdzić zapalenie płuc.
Nie mogłam spać dzisiaj, za dużo wrażeń i dobrych i niedobrych. Za to moje dziecko zaczyna w końcu przesypiac noce :-o
Wiecie co, zrobiły mi jednak badanie Wit D, tarczycy nie, i wynik w kosmos 111! Nie wiem czy gin łyknał tran, ale mam go pić trochę mniej ;-) poza tym wyniki ok.
Iris trzymaj sie kochana i więcej tak nie szalej :-/
Zula u mojego Frania np robili rtg by stwierdzić zapalenie płuc.
Nie mogłam spać dzisiaj, za dużo wrażeń i dobrych i niedobrych. Za to moje dziecko zaczyna w końcu przesypiac noce :-o
Wiecie co, zrobiły mi jednak badanie Wit D, tarczycy nie, i wynik w kosmos 111! Nie wiem czy gin łyknał tran, ale mam go pić trochę mniej ;-) poza tym wyniki ok.
Esperanza86
Fanka BB :)
Kruszka - OMG! Co za wynik :-) przypomnij mi co Ty na ta wit.D łykasz proszę. Co do pracy, to ja się w ogóle nie stresuje. Mam cudowna szefowa i Ona bardzo mnie wspiera, wiec sytuacja idealna.
G
gość 94049
Gość
Biorę Vita buer D3 1000j.m.,była promocja to kupiłam. Będę brała ci drugi dzień. Zmniejszył mi duphaston do dwóch tabletek,za dwa tyg odstawiam bromergon 1/4 tab i metformax, tylko mam trzymać dietę.
Super, że masz dobrą atmosferę w pracy, to bardzo ważne :-)
Super, że masz dobrą atmosferę w pracy, to bardzo ważne :-)
reklama
Podziel się: