reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha wydaje mi się, ze mowil ze najlepiej 50-60, ale reki sobie nie dam uciąć. Za duzo informacji na raz, nie zapamiętałam wszystkiego. W kazdym razie witamina d jest bardzo wazna i trzeba ja badac, nie lykac na slepo.
A inseminacja? Robiliście czy maz tez jest tu na nie? Koszta duzo mniejsze, mozna chociaz spróbować.
2x robilismy inseminacje i 3x in vitro. Nie wiem czy by chcial jeszcze inseminacje. raczej powiedzial nie na wszystkie procedury dodatkowe. takze zostaje natura.

reklama
@marzycielka81 a podejście do tego IVF kiedy macie? Masz tam jskiegos znajomego lekarza czy traficie do kogoś z marszu? I jak po urlopie w pracy?
@Marshia 12.09 wizyta u lekarza i decyzje o ivf. Trafilismy z marszu i wydaje sie w miare ok. W pracy po urlopie ok. Tylko jakby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce :-) odliczam do piatku i do weekendu. Takze na razie caly czas czekamy :-)

olaa90
Chyba mam siostrę bliźniaczkę :) Albo jestem za bardzo egoistyczna myśląc o szczepieniach i o moim ryzyku, o moim zdrowiu albo nie ma we mnie juz aż tak dużego pragnienia posiadania dziecka... po tych stratach, bieganiu po lekarza, stresowaniu się zaczyna mi się odechciewać :/ ale po chwili znowu pojawia się jeszcze chęć walki...chociaż nie za wszelką cenę...
Mam dokładnie to samo co Ty - bezproblemowo zachodzilam w ciążę a teraz klapa. Rozjechane cykle, brak owulacji. Takze jeszcze doszło to :/
Sorry za może glupie pytanie:p HSG mozna robic na NFZ?

Dziś mialam zjazd. W sensie od 4 rano bolal brzuch powiedzialam to na obchodzie. Nic nie robią tylko morfologia i krew. Boli do tej pory. Lekarz rozklada rece. Chcialam sie wypisać i isc do mojej gin na kontrole kazala dzis dzwonic o 12 i nie odbiera...

reklama
Dziś mialam zjazd. W sensie od 4 rano bolal brzuch powiedzialam to na obchodzie. Nic nie robią tylko morfologia i krew. Boli do tej pory. Lekarz rozklada rece. Chcialam sie wypisać i isc do mojej gin na kontrole kazala dzis dzwonic o 12 i nie odbiera...
a ktory masz tc? sorka ale nie zarejestrowałam tej inf ile dostajesz mg w kroplówce?

Do góry