reklama
@smerfik88 na tej stronie czesto informacje juz nie aktualne. Sprawdzilam jak szukalam szczepionke pentaxim. Tez niby niedostepna, a nam udalo sie dostac
@smerfik88 na tej stronie czesto informacje juz nie aktualne. Sprawdzilam jak szukalam szczepionke pentaxim. Tez niby niedostepna, a nam udalo sie dostac
Ja dzisiaj w ten sposób znalazłam immunoglobuline
@smerfik88 moze nie mialam szczescia
basiawol
Fanka BB :)
@Zzzzzz i jak t5am jak sie czujesz. Trzymam kciuki na pewno dzidzia tylko Cię straszy.
@smerfik88 będzie dobrze.
@marshia super Twój przykład to dowód na to ze warto0 wierzyc Pozdrawiam
Pomódlcie sie troszke za mnie
@smerfik88 będzie dobrze.
@marshia super Twój przykład to dowód na to ze warto0 wierzyc Pozdrawiam
Pomódlcie sie troszke za mnie
Szczescie1986
Ja kupiłam Neoparin w Polsce bo clexane nie było ,a u siebie mam możliwość wykupienia clexane na refundacje tylko dziś nie zdążyłam wiec kuc będę zamiennikA clexane jest dstępny w aptece?
Prof Jerzak kazala clexane, ale go nie bylo nigdzie w hurtowniach. W aptekach wskazywali ze Neoparin to zamiennik i tańszy i ona z niezadowoleniem zaakceptowala. Ale sklad ten sam.
olaa90
@burczuś przerazajace jest to, co wychodzi... ja nie zdecydowałam się na te szczepienia i jestem chyba egoistką bo nie mając dziecka, ja nie mam w sobie az tak dużego pragnienia albo po prostu jestem osraj dupa. Jedno wiem na pewno, na ostatniej wizycie (u P tego w Tarnowie) powiedziałam ,ze teraz już pewnie nie mogę zajść bo organizm już taki agresywny się zrobił,ze już nawet nie dochodzi do zapłodnienia i czy mam to jeszcze raz przemyśleć i zdecydować się na nie? Pokiwał głowa i mówi „szkoda kasy i szkoda zdrowia...” tym wymownym stwierdzeniem tematu nie drążę... a robiłaś hsg / laparo w celu ustalenia przyczyny braku ciąży od roku? Mi Jerzy powiedział , ze 4 miesiące bez ciąży gdzie wcześniej była od razu to powód do niepokoju i po @ zrobi mi hsg.... a cały ten fakt przyprawia mnie o ciarki bo co zrobie, jak mi jeszcze kolejny problem wyższej rangi dojdzie...
p.s napisałam do administratora z prośba o usunięcie konta bo byłam babyboomholic albo immunoholic, weszłam dzisiaj a konto dalej mam aktywne wiec stwierdziłam ,ze napisze
@marshia gratulacje!! @smerfik88 @Zzzzzz trzymam kciuki i wierze ,ze następne info będą już dobre @basiawol ttzymam kciuki a Ty proszę potrzymaj tez i za mnie, żeby moja chwilowa ciążowa niemoc nie okazała się ślepą uliczką...
p.s napisałam do administratora z prośba o usunięcie konta bo byłam babyboomholic albo immunoholic, weszłam dzisiaj a konto dalej mam aktywne wiec stwierdziłam ,ze napisze
@marshia gratulacje!! @smerfik88 @Zzzzzz trzymam kciuki i wierze ,ze następne info będą już dobre @basiawol ttzymam kciuki a Ty proszę potrzymaj tez i za mnie, żeby moja chwilowa ciążowa niemoc nie okazała się ślepą uliczką...
basiawol
bertha
To takie ogólnie wiadome normy. Byłam ciekawa czy ma jakieś specyficzne zdanie na ten temat - ze np lepiej bliżej 50 albo ze lepiej >50, albo wszystko co >30 jest ok.Ponizej 20 to juz duzy niedobór, normy zaczynają się od 30, a ciezarne powinny miec na pewno wyższe niz ta dolna granica.
Kurczę dziewczyny, aż głupio mi pisać. Bo ja latam na to usg co tydzień, bo to dla mnie jedyny namacalny dowód że coś się dzieje w środku, bo objawów wciąż w zasadzie brak.
A dzieje się bardzo dobrze jak na razue. Dzidzia wygląda na 15 + 5, a jest 15 + 2. Szyjka z 3,16 wydłużyła się do 3,68, i to mierzona na prosto, a jest w łuk, więc jest dłuższa. Widziałam oprócz żołądka, który widziałam już wcześniej na prenatalnych, to wątrobę i tchawicę Niunia, jak określił doktorek, modliła się, bo rączki cały czas złożone. Nie wiem po kim, bo na pewno nie po mnie, ani nie po tatusiu. Chyba po prababci .
Pomęczyłam go o umiejscowienie łożyska. Jest na przedniej ścianie. Nie jakoś super ekstra wysoko, powiedzmy w połowie, ale kazał się tym w ogóle nie stresować w tym momencie, bo do dwudziestego tygodnia jest jeszcze czas i to się może całkowicie zmienić.
A co do upławów, to na 99,9% to pozostałość płynu Lugola, który był używany w Kolposkopii. Bo po pierwsze musi się do końca wydostać, a że jest brązowy to razem ze śluzem robi się to żółte. Po drugie on jest odkażający, więc to jest wręcz niemożliwe -drukowanymi literami - żeby zrobiły się upławy 2 dni po użyciu tego środka. Mam obserwować. Jeżeli jakimś cudem przez tydzień się to nie skończy to robimy posiew.
Super wieści :*
Ja zrobiłam betę wczoraj popołudniu 9dpo, sprawdzić czy może ja mam jakieś wczesne implantację ale szybko spada beta. Ale jednak nie. Beta <0.1. Także myśle ze ten cykl już na straty wg mnie powinna być już beta choć 2-3..
nie mam już pomysłu.. zostało liczyć na cud, próbować ivf do menopauzy (czego M nie chce), lub próbować droższych niż ivf wlewow..
reklama
Podziel się: