reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino :*

@mickey* o kurcze...
To cofam to pytanie, jakiś inny lek rozkurczowy? I l od którego tygodnia stosowalyscie?
z tego co się orientuje to lek wycofany z obrotu, gdyż powodował wady u płodu, moja koleżanka na skurcze dostawała nitrendypine+nospa ale napewno po 25 tc, natomiast jest jakiś zastrzyk który podaje się domięsniowo on ma b. szybkie działanie na b... zaraz sobie przypomnę

@Zzzzzz zapytaj czy jest dostępny fenoterol w szpitalu jak destinka sugeruje, wg mojej wiedzy był wycofany kilka lat temu, a ten zastrzyk domięśniowy rozkurczowy brzmiał jak buscolizyna

@Smerfik ostatnio coraz mocniej krew leci. Cos od tygodnia. Ja raczej nie plamie, tylko zywa krwia.

@mickey* niektore szpitale mialy dostepny, ale tak jak pisalam podawali tylko na satrzymanie przedwczesnego porodu. Mozliwe, ze zapasy sie skonczyly. Szukalam w poprzedniej ciazy, bo mialam zagrozenie przedwczesnym porodem i nieustajace skurcze. Dobrze wiedziec, ze sa inne rownie dobre srodki

@Smerfik ostatnio coraz mocniej krew leci. Cos od tygodnia. Ja raczej nie plamie, tylko zywa krwia.

@mickey* niektore szpitale mialy dostepny, ale tak jak pisalam podawali tylko na satrzymanie przedwczesnego porodu. Mozliwe, ze zapasy sie skonczyly. Szukalam w poprzedniej ciazy, bo mialam zagrozenie przedwczesnym porodem i nieustajace skurcze. Dobrze wiedziec, ze sa inne rownie dobre srodki
a jak szukałaś to znalazłaś ostatecznie ten lek?bo on był wycofany w 2013

reklama
@mickey* nie znalazlam nigdzie w krakowie, ani w miejscach, do ktorych moglam podjechac. Znalazlam tylko osoby, ktore mowily, ze w niektorych szpitalach jest dostepny

@mickey* cos nic o sobie nie piszesz. Jesli nie chcesz rozumiem.

Do góry