reklama
U
użytkownik m
Gość
z tego co się orientuje to lek wycofany z obrotu, gdyż powodował wady u płodu, moja koleżanka na skurcze dostawała nitrendypine+nospa ale napewno po 25 tc, natomiast jest jakiś zastrzyk który podaje się domięsniowo on ma b. szybkie działanie na b... zaraz sobie przypomnę
aspekt
Fanka BB :)
@smerfik88 czesciowo przodujace tez mam i na tylnej scianie. Oczywiscie, ze lepiej. Jest duza szansa, ze sie podniesie. Poleguj i odpoczywaj
@mickey* dobrze pisze o tym leku. Slonko, co u ciebie slychac?
@mickey* dobrze pisze o tym leku. Slonko, co u ciebie slychac?
@Smerfik ostatnio coraz mocniej krew leci. Cos od tygodnia. Ja raczej nie plamie, tylko zywa krwia.
@mickey* niektore szpitale mialy dostepny, ale tak jak pisalam podawali tylko na satrzymanie przedwczesnego porodu. Mozliwe, ze zapasy sie skonczyly. Szukalam w poprzedniej ciazy, bo mialam zagrozenie przedwczesnym porodem i nieustajace skurcze. Dobrze wiedziec, ze sa inne rownie dobre srodki
@mickey* niektore szpitale mialy dostepny, ale tak jak pisalam podawali tylko na satrzymanie przedwczesnego porodu. Mozliwe, ze zapasy sie skonczyly. Szukalam w poprzedniej ciazy, bo mialam zagrozenie przedwczesnym porodem i nieustajace skurcze. Dobrze wiedziec, ze sa inne rownie dobre srodki
U
użytkownik m
Gość
a jak szukałaś to znalazłaś ostatecznie ten lek?bo on był wycofany w 2013@Smerfik ostatnio coraz mocniej krew leci. Cos od tygodnia. Ja raczej nie plamie, tylko zywa krwia.
reklama
Podziel się: