reklama
K
kaira24
Gość
Malutki ma sie narazie dobrze i noech tak zostanie.Jest zaintubowany,teraz musza go utuczyc i beda sie cieszyc soba. Za kilka dni napisze Wam.co maluszka. Teraz pozostaje nam.czekac, a przed nim dluga droga
neli78
Fanka BB :)
Modlitwa zapewniona Maleńki!
Będzie dobrze
Kaira jeśli mogę zapytać, co się stało, że tak wcześnie przeprowadzono cc? Przepraszam, może Pietrucha pisała, ale teraz mniej czasu i nie ogarniam co dokładnie u wszystkich słychać..
Będzie dobrze
Kaira jeśli mogę zapytać, co się stało, że tak wcześnie przeprowadzono cc? Przepraszam, może Pietrucha pisała, ale teraz mniej czasu i nie ogarniam co dokładnie u wszystkich słychać..
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Pietrucha wielkie kciuki za was!.. trzymajcie sie.. musi byc dobrze...
a c sie stalo?
a c sie stalo?
enya81
Pietrucha się odezwała Juluś waży 800 gram., 32 cm. Dzielnie sobie radzi, oddychał samodzielnie po urodzeniu. Jutro rano (tzn już dzisiaj) ma być zawieziona do niego. Prosimy w jej imieniu nadal o modlitwę żeby było coraz lepiej;-)
Szew nie wytrzymał, zaczął puszczać i nie dało rady odwlec CC.
Resztę wiadomości przekaże Wam pewnie Kaira
Szew nie wytrzymał, zaczął puszczać i nie dało rady odwlec CC.
Resztę wiadomości przekaże Wam pewnie Kaira
K
kaira24
Gość
Neli . Tydzien temu uwypuklil sie znow pecherz , ale podjeli ryzyko wlozyli go i ja zaszyli tak Julus tydzien jeszcze pobyl w.brzuszku i nabrał masy. Dotego mial pepowine bloniasta i zadecydowali o cc.
reklama
Esperanza86
Najważniejsze, ze pierwsze wiadomości dobre. Teraz musi być tylko lepiej! Całym sercem jestem z Wami!! Duzo, dużo siły!!
Podziel się: