reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ewcia mam nadzieję że wszystko będzie dobrze a bolesne masz te skurcze? Jak juz ci psalam mi tez twardniala macica normalnie robiła mi się taka gula później twardniala bardzo nieregularnie normalnie robiła się jak księżyc do teraz parę razy dziennie mam twardnienia mi lekarz powiedział ze to jest normalne ze macica rośnie i ma naturalne tendencje do kurczenia sie

reklama
Iris nie martw się tylko ciesz :-)

Ewa a twardnieje ci tylko macica czy cały brzuch?

Ja brałam tez nospe ale w ogóle mi nie pomagała więc ja odstawiłam bo po co sie faszerowac
w nocy tez mi twradniala nawet jak leżalam na lewym boku co teoretycznie nie powinno sie zdarzac bo wtedy jest najlepsze dotlenienie a jednak...

moim sposobem było glębokie oddychanie zmaiana pozycji lub krótki spacerek po domu

poczytaj sobie o falach Alvareza

Ostatnia edycja:
Nafoczka 14 626 36 36
Gogac nic mnie nie boli. Twardnieje mi najczęściej prawa strona macicy, nie cały brzuch. To takie nieprzyjemne uczucie. Wiem, że napinanie się jest normą, ale nie cały czas, tylko kilka razy dziennie. Ja z takim twardnieniem trafiłam do szpitala w 20 tygodniu i już do porodu musiałam leżeć plackiem, najpierw w szpitalu pod kroplówką, potem w domu. Ledwo dotrzymałam do terminu na lekach, więc jestem przeczulona, bo mam duże szanse na powtórkę. Macica fizjologicznie się rozciąga i ćwiczy, ale moja robiła to bez przerwy :(

dziewczyny jak myślicie czy do tego APL (badanie, które zlecił mi prof - 180 zł) zrobić jeszcze ta aktywność anty-Xa dla heparyny? (u nas 150 zł) , bo ja już zaczynam głupieć. Niby to APL to przesiewówka na zespół antyfosfolipidowy i powinno wystarczyć. Ale co jak wszystko będzie ok i prof nadal heparynę będzie chciał odstawić? kurka, sama już nie wiem. Te badania do tanich nie należą, no ale... a jak na ant_Xa też wyjdzie, że mi heparyna nie jest potrzebna?

reklama
Kaira wiesz coś więcej? Ile Maluch waży? Zdążyli podać sterydy na płuca?
Pietrucha sercem jesteśmy z Wami. Wiele siły dla Ciebie i Synka :*

Ostatnia edycja:
Do góry