reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roki_1991 ja polecam lek magne b6 mozna max 3x2, albo magne b6 forte 3x1

@dzoasia nie tylko kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]... niech cie oczaruje biologia i wreszcie uda sie na cale 9 miesiecy z brzuszkiem i wiecej poza nim

@burczus a kiedy ty startujesz ze staraniami? Moze u ciebie tez poczarowac troche... gdybym tylko umiala

@bertha i co zaczynamy cwiczyc, czy sie spoznilam? Ty wiesz Skarbie... [emoji178]

reklama
@Dzoasia kciuki za kolej próbę ... Oby szczęśliwa

@marshia dziękuję za przekazanie dziewczyna informacji ... :*

Dziewczyny sorry że dzisiaj dopiero Ale najpierw tel padł, wróciliśmy późno i jeszcze gości mieliśmy.... A więc tak na wizycie okazało się że krwiak jest mniejszy niż był, szyjka długa 4,7 cm , łożysko na przedniej ścianie (nie znam się na tym za bardzo ). Dzidzius ma się dobrze , machal rączkami nóżkami robił takie rzeczy że byłam w szoku. I dzisiaj z rana szok nagle poczułam że coś że mnie wycieka odruchowo dotklam się ręką A tu krew , byłam zaspana więc wydawało ni się że żywo czerwona. Szybko wstałam do łazienki i trzymając się za krocze do łazienki. Jak usiadłam na kibelku jak że mnie chluplo to myślałam że zawału dostanę, ale nie żywo czerwona krew Tylko taka brunatna. Szybko tel do pani doktor mam leżeć... Jak się nie uspokoi to zostawia mnie w szpitalu ... Prawdopodobnie sobie dziad krwiak pękł albo się wylał....

@smerfik88 współczuję stresu z tym krwiakiem. Mam nadzieje ze się oproznil i będzie spokój.
Łożysko na przedniej to tyle ze później albo słabo możesz czuć ruchy. I tyle.
@dżoasia ja wierzę że to ten raz ze wszystkie elementy układanki zagrają bardzo mocno trzymam kciuki

Leżę kobiety i się nie ruszam.... Oby to krwiak sobie poszedł... pociesza mnie że to było stare i ciemne.... odczyn coombsa mam zrobić w poniedziałek i immunoglobuline dostanę bo rh-
Dziewczyny właśnie patrzę A ja nawet pięty Mam brudne bo ja po tym wszystkim od razu się położyłam, po wycieralam się chusteczkami nawilżanymi i teraz patrzę A ja mam pięty brudne .... masakra ile tego było .....

reklama
Jesssuuuu @smerfik88 co ja czytam! Ale kolor nie wskazuje na nic złego, wiec pewnie się ten pasażer na gapę ewakuuje.
@dżoasia kurczaki - musi się w końcu udac i oby to był ten raz. Jesteś tak uparta, ze musi być w końcu efekt w postaci niuni &&.
Jakoś mi się w tym tygodniu spodobało słowo „niunia” - nigdy go nie lubiłam, bo jakieś takie infantylne i przesłodzone mi się wydawało, ale jak pomyślałam w ten sposób o swojej malutkiej, to od razu została „niunią”.
Z innej beki - zbadałam cukier glukometrem - 94..... brrrrrrr (diabetolog powiedziała - max. 90!) Zeżarłam wczoraj 6 ptasich mleczek, przedwczoraj ciasto...... jak trzymałam się braku słodyczy przrd badaniami to hylo 82-86. Czas się pożegnać ze słodkim :(.

Do góry