reklama
@Zzzzzz jakos specjalnie sie tym nie martwie, bo w ciazy z Natanielem tez tak mialam, a potem sie podnioslo. Jak nie to bedziemy lezec.
@Oczekujaca123 tak sie dzieje nie tylko po zabiegach. Tak po prostu czasem sie dzieje. Lezenie pomaga lozysku sie podniesc. Poki co nie bede lezec, bo synek pelza juz po calym pokoju i maltretuje zwierzaki
@Oczekujaca123 tak sie dzieje nie tylko po zabiegach. Tak po prostu czasem sie dzieje. Lezenie pomaga lozysku sie podniesc. Poki co nie bede lezec, bo synek pelza juz po calym pokoju i maltretuje zwierzaki
iveo
Fanka BB :)
@roki_1991 na poczatku to prawie kazdy ma dobre
A kontroluje co miesiac
A kontroluje co miesiac
Zzzzzz
@roki_1991 ja też co miesiac
Oczekujaca123
@Destino Wiem wiem , ja to napisalam bardziej do dziewczyn, ktore zastanawiaja sie czy czekac cykl czy dwa bo cos endometrium nie bardzo itp. Wiec napisalam co mi ginekolog mowila, ale wiadomo ze tsk sie moze i bez zabiegu zdarzyc i wcale dramatu nie ma@Zzzzzz jakos specjalnie sie tym nie martwie, bo w ciazy z Natanielem tez tak mialam, a potem sie podnioslo. Jak nie to bedziemy lezec.
@Zzzzz dziekuje za polecenie immunologa. Papuga-Szela super kobieta
@roki_1991 ja mialam wizyte co 2 tygodnie i na kazda wizyte badalam ddimery. Dopiero pod koniec rzadziej, co 3tygodnie
@Oczekujaca123 lozysko przodujace niestety jest bardzo problematyczne i niebezpieczne. Ono zwieksza ryzyko poronienia lub przedwczesnego porodu. Takie lozysko czesciej sie kontroluje
@Oczekujaca123 lozysko przodujace niestety jest bardzo problematyczne i niebezpieczne. Ono zwieksza ryzyko poronienia lub przedwczesnego porodu. Takie lozysko czesciej sie kontroluje
Oczekujaca123
Tak, ale jest to do ogarniecia. W sensie czeste kontrole lezenie itp, nie przekresla to ciazy.@roki_1991 ja mialam wizyte co 2 tygodnie i na kazda wizyte badalam ddimery. Dopiero pod koniec rzadziej, co 3tygodnie
Jesli mi takie cos lekarka powiedziala a ma doswiadczenie to wole przekazac to tym co zastanawiaja sie czy czekac czy nie. Wydaje mi sie , ze lepiej poczekac niz miec pozniej do siebie pretensje, ze moglo sie tego uniknac. Po cos sie mowi o tych 3cyklach po zabiegach i to powtarza wiekszosc lekarzy. A wtedy to tez i czas na badania i ochloniecie choc troche po stracie
reklama
@Oczekujaca123 sa lekarze, ktorzy nie kaza czekac 3cykli i dziewczyny, ktore nie czekaja i problemow z ciaza brak. Nie znam sie nad czestotliwoscia wystapienia lozyska przodujacego a zabiegiem. I choc od razu probowalam zajsc w ciaze to dzis wiem, ze lepiej dac sobie czas po poronieniu.
Tylko wiesz jak to jest madrosc przychodzi niestety po fakcie
Tylko wiesz jak to jest madrosc przychodzi niestety po fakcie
Podziel się: