reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ewa jak tam? Odezwij się. No chyba, że jeszcze śpisz ;-)

Alusia u mnie guzki są wyczuwalne po ukluciu, później znikają. Siniakow mam kilka.

Jutro popołudniu mam wizytę. Dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy.
Alusia ja guzków nie mam, ale robią mi się krwiaki.
Nafoczka mam nadziejęm że doktor coś wymyśli na Twój przypadek. U mnie też mówił, że poziom ANA nie jest na tyle wysoki, żeby uznać to za przyczynę poronienia, a jednak na moją prośbę dał mi steryd i zaszłam o wiele dalej niż w poprzednich dwóch ciążach. Mam nadzieję, że to nie koniec...

Postanowiłam przestać się wsłuchiwać, bo już świruję. Jak nie dotykam brzucha specjalnie, żeby sprawdzić, to chyba jest trochę lepiej. Na pewno to nie są mocne skurcze, bo bym widziała na brzuchu, myślę, że się napina, ale delikatnie. Jestem lepszej myśli, niż wczoraj. Tylko dziwna sprawa, bo ten skurcz jest głównie z jednej strony, jakby pół macicy się spinało a reszta nie.
Kruszka masz usg w tym tygodniu, prawda? Kiedy dokładnie? Trzymam kciuki!

Chyba przez całą ciążę nie będzie spokojnie. Ja staram się nie dopuszczać złych myśli do siebie. Martwi mnie to ze rano mam maly brzuszek a wieczorem jakiegoś olbrzyma. Jednak powtarzam sobie, ze tak daleko jeszcze nie zaszłam więc po prostu nie wiem jak to jest być na tym etapie ciąży. Jedyne bóle jakie mam to bóle kręgosłupa. Ale u mnie zawsze się one pojawialy gdy mialam za malo ruchu. Czekam na kolejną wizytę i pozwolenie na chodzenie na basen i ćwiczenia. Bo inaczej to nie wiem co ja z tym kręgosłupem zrobie :(

reklama
Iris ja podobnie jak Ty ciagle sobie tłumacze ze nie wiem jak to jest bo nigdy tak wysoko w ciąży nie byłam... Ale chce wierzyć ze jest ok i nienakrecqc sie niepotrzebnie...

Ewuś :*

Kruszka trzymam kciuki za usg

Do góry