Porzeczka1234
Fanka BB :)
Burczuś kochana no to ja bym to zrozumiała że agresywny organizm i ewentualny odrzut bądź nie to jedno ale, że szczepienia bezpośrednio na to mogą podziałać w sposób negatywny to zupełnie inna bajka dla mnie daj znać co ci napisał . Jeśli chodzi o krew ja pytałam Maliny on powiedział mi że to nie prawda ale ... skoro tyle tu inf. ostatnio dobrze by było dopytać u źródła cz6 to prawda czy nie w końcu to immunolodzy nie poinformowali nas chce wierzyć ,że to nie jest prawda@Porzeczka1234 no jakiś czas temu właśnie już tu ten temat się pojawił. I też byłam zaskoczona,że żaden z naszych immunologów nie informuje nas o takim ewentualnym skutku ubocznym. Mi w 2016 roku Paśnik mówił o jedynym minusie-cena szczepień. A po 2 latach wykluł się temat przeszczepu czy tez transfuzji krwi??? Szok.
Ale może jednak chodzi o to,że my własnie mamy takie organizmy,że tak bardzo chronią co nasze,a atakują co obce,że stąd pogląd na to,że możemy przeszczepy odrzucać(tak jak traktujemy ciąże). Mętlik jak zawsze