reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia
Graaatulacje! Oby tak dalej :) Ja jeszcze szczepień nie miałam. Dzisiaj miałam dopiero pierwszą wizytę u dr Paśnika...Kazał powtórzyć IMK - akurat dzisiaj się udało zrobić od razu na miejscu, mąż ma zrobić HLA-C i nasienie. Jak będę miała wynik HLA-C mam mu wysłać na maila razem z moim wynikiem KIR. Jeżeli w tym wyjdzie wszystko ok, to jak on to powiedział pozostaną szczepienia. Ale wtedy mam już się zgłosić do Niego z mężem.

Hmmm może któraś z Was wie, gdzie można zrobić w Warszawie HLA-C?

reklama
@Destino spokoju ?????? Hehege...... dowcipna jesteś ;) Zas ciśnienie 145/98 i stres: niech pan szybko powie, ze serduszko bije, a potem sobie resztę na spokojnie oglada ;) ;) ;) wiec było włożenie głowicy, szybkie: „fika” i mógł już sobie badać dalej ;)
Ale popłakałam się jak odebrałam ten wynik przed wizytą :) :) :)
ogromne gratulacje. Bardzo się ciesze ♡

A ja się pochwale ze poznałam doktorka Marshii :):):)
Byłam dzisiaj u niego na wizycie zaraz po tym jak wyściskałam Marshie gratulując księżniczki.
Doktorek jest rzeczywiście bardzo sympatyczny i zaangażowany.

Owu potwierdzona, także czekam na testowanie. Mam tez jakaś plamkę brązowa na szyjce co może być endomendą :( będziemy obserwować. Endometrium słabe jak na mnie bo tylko 8,4mm. Ale ładne co do budowy.
Następny cykl będziemy stymulować. Marshia już go wyszkoliła, wiec wie co to intralipid, accofil, steryd ;) co prawda jeszcze do stymulacji przepisuje clo zamiast lametty także jeszcze trzeba go uświadomić ;) ale spoko, sprawdzę jak z clo mój organizm współpracuje.
To teraz i zawsze i ... trzymamy mocno kciuki ♡ &
@burczuś
@Destino to najważniejsze !

Do góry