reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Oczekujaca123 KOCHANA WIEMY CO CZUJESZ WIEM ZE NIE JEST LEKKO ale to minie! Jestesmy silniejsze niz myslimy .
Tobie pomaga pojscie na cmentarz a ja wolalabym zeby tego grobu nie bylo u mnie 15 i 12 ty i wlasnie tej ciazy 12ty zaluje ze tez zdecydowalam sie na pochowek. Moze ktos nazwie mnie bezduszna ale ja chce isc do przodu nie chce zyc tym co bylo chodzenie tam nic nie da to zawsze bedzie w moim sercu to byly moje dzieci ja tO WIEM
Ja chce isc do przodu nie myslec i tyle. Nic mi nie da rozmyslanie ty musisz przetrawic to i tyle

Ja mysle o wrzesniu zeby zaczac starania . Tylko te zatoki tak ciezko wyleczyc macie jakies pomysly??????
Ja preferuję natauralne formy więc jakies parowki z miety sobie zawsze robię, pije herbate Imbiru cytryny i miodu. Mi "parowki" 2x dziennie pomagaja

A ja się pochwale ze poznałam doktorka Marshii :):):)
Byłam dzisiaj u niego na wizycie zaraz po tym jak wyściskałam Marshie gratulując księżniczki.
Doktorek jest rzeczywiście bardzo sympatyczny i zaangażowany.

Owu potwierdzona, także czekam na testowanie. Mam tez jakaś plamkę brązowa na szyjce co może być endomendą :( będziemy obserwować. Endometrium słabe jak na mnie bo tylko 8,4mm. Ale ładne co do budowy.
Następny cykl będziemy stymulować. Marshia już go wyszkoliła, wiec wie co to intralipid, accofil, steryd ;) co prawda jeszcze do stymulacji przepisuje clo zamiast lametty także jeszcze trzeba go uświadomić ;) ale spoko, sprawdzę jak z clo mój organizm współpracuje.

reklama
Do góry