reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia Pyszności nam tu serwujesz.
@Porzeczka1234 Dziękuję kochana jak zawsze.
My po wizycie wszystko dobrze narazie.
Królewna rośnie i fika na każdej wizycie.
Ja mojej Pani doktor każe już teraz badać te,przepływy to za wcześnie tak.?
Wymaz na czystość pochwy robię raz na 3 tyg. Będę powtarzać krzywą cukrową jeszcze w 28 tyg. dla świętego spokoju.
Pytałam o to ph to powiedziała, że może być.

reklama
@magda1208 a ty który masz Tydzień i co ile wizytę? Wiesz te przepływy malina mówił ze się nie zmieniają z dnia na dzień jak jest kontrola co 4 tygodnie to wystarczy bo jakieś nieprawidłowości zobaczy się i będzie można podejmować decyzje.

Cieszę się że malutka ma się dobrze!

Wymazy rób ja też robiłam chodź Malina mówił że szaleje bo ja robiłam co 4-6 tygodni.

@magda1208 a ty który masz Tydzień i co ile wizytę? Wiesz te przepływy malina mówił ze się nie zmieniają z dnia na dzień jak jest kontrola co 4 tygodnie to wystarczy bo jakieś nieprawidłowości zobaczy się i będzie można podejmować decyzje.

Cieszę się że malutka ma się dobrze!

Wymazy rób ja też robiłam chodź Malina mówił że szaleje bo ja robiłam co 4-6 tygodni.
25 tydz nam leci. Będę teraz tak badać raz na 4 tyg.
Mam wizytę u mojej ginekolog co 2 tyg.
W Łodzi raz w miesiącu.

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze o te detektorki :)
@magda1208 ten sonoline b (jak mniemam, bo są jeszxze c) bez problemu znajdował serduszko? Na filmach z you tube słabo to szukanie wypada... można dostać zawału wczesniej. Chociaż opis ze taki niby profi.....
@agatush @Porzeczka1234 @iveo i pozostałe które używały angelsounds - a tam zawsze znalazlyscie tętno? Czy zdarzało się nie?

@magda1208 ten sonoline b (jak mniemam, bo są jeszxze c) bez problemu znajdował serduszko? Na filmach z you tube słabo to szukanie wypada... można dostać zawału wczesniej. Chociaż opis ze taki niby profi.....
@agatush @Porzeczka1234 @iveo i pozostałe które używały angelsounds - a tam zawsze znalazlyscie tętno? Czy zdarzało się nie?

Tak ja jestem zadowolona z mojego detektora należy tylko nabrać wprawy.
Sonoline B

RITA MICHALINA[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Nasz najwiekszy skarb
Dziekujemy wszystkim ciociom. To aby nie tracic nadziei i marzyć
Trzymamy za wszystkich kciukiZobacz załącznik 888946
Cudna!!! I piękne imiona :-) gratuluję i gorące buziaki przesyłam :-)
Nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem tętna a jestem słusznych rozmiarów. Teraz do detektor można ściągnąć też aplikacje która pokazuje Ci ilość uderzeń serduszka Malucha :-)

reklama
@magda1208 myślę że co 4 tygodnie wystarczy pewnie u Maliny też zaczną ci teraz je robić wizyty masz często ja też tak się nachodzilam ale to wszystko dla bąbla.

@marshia ja nie mogłam 1 raz znaleźć serduszka i prawie zawał był to 11 tydzień może ale później @susana mi pomogła nakierowała gdzie szukac bo szukałam za wysoko. Ty chudzina to powinnas szybko znaleźć!

@mała79 dziękuję za informację. Przykro mi że inseminacja się nie powiodła trzymam kciuki aby i tobie wkrótce się uda tyle tu cudów mamy jak w nie nie wierzyć

@burczuś jak sytuacja u Ciebie ? Za Was również kciuki zaciskam

@bertha byłaś dziś u tej Pituch?

Do góry