reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoasia @edloteh kurcze jak mi przykro. Nie tak to wszystko powinno wyglądać. @dżoasia trzymam kciuki przynajmniej za cześć zwrotu kasy za procedurę, skoro oni nawalili :/. Ale stracony czas i emocje są niestety już Twoje, nie ich, a tego nikt nie odda :(. Ile teraz czasu trzeba odczekać do kolejnej?
@edloteh moze jednak ten ostatni ruszy z kopytka i się ujawni jutro. Oby tak było. Która to Wasza procedura? I, odpukać, jeśli teraz nie, to jest plan na „dalej”?
@czarna_mala @mała79 a Wy co tak cicho? Urlopy? Czy po prostu krzaki?
@dżoł a badania do Maliny masz już porobione i teraz tylko oczekiwanie na wizytę?
@JoannaRak @Lili81 co u Was?
Marshia, za jakieś 2 tygodnie będę miec wizytę to się wszystkiego dowiem, przede wszystkim co z moimi torbieliskami które się porobiły po punkcji... :/ Emocje emocjami, ale przynajmniej będzie komfort psychiczny, że o kasę chwilowo mogę się nie martwić. Toż to dziursko bez dna jest... :/
Jak tu niektóre piszą, że muszą płacić po ok 1000 zł miesięcznie za leki to mnie aż zazdrość ściska ;)
@iveo, ja cały czas wierzę, że jeden maleńki kroczek i będzie dobrze, ale póki co to chyba nogi mam zbyt krótkie, bo ten kroczek to jakis siedmiomilowy sie robi. Ale nie marudzę już ;)

Pozdrawiam Was cieplutko :)

ps. @marshia @JoannaRak grzeje muszelkę w Grecji na urlopie :D

Helou :)

@marshia u mnie nic nowego, po staremu jesteśmy ze starym we dwoje :( nie mam żadnej merytorycznej wiedzy, żeby tu obecnie przekazać, a o doopie marynie pisać przecież nie będę :)

Trzumam kciuki za wszystkie brzuchatki, staraczki i mamusie [emoji173] mimo, że nie piszę to mentalnie jestem z każdą z Was i wsoiewam :)

@czarna_mala masz jakiś plan czy pasujecie tera? myślałaś o zmianie kliniki od ivf czy coś? Szkoda czasu na stanie w miejscu...
A o d.pie marynie też czasem można :D coby nie wypaść z wprawy :D
A ja już sama nie wiem ;) chyba trochę odpuściłam temat i dobrze mi z tym :) walczę już 6lat i mam zmęczenie materiału :) pewnie, że super byłoby mieć dziecko, ale przez te 6lat ja nie żyję, ja wegetuję. Pieniądze idą na leki, lekarzy, badania a na porządnych wakacjach byliśmy w podróży poślubnej (kiedy jeszcze starań nie było), mam chyba prawo mieć dość...
Poza tym, że czas ucieka mi przez palce, to chciałabym wreszcie zacząć żyć życiem, a nie dniami cyklu :)

reklama
@marshia
Te śmierdzące ziółka na co były? :p
Intralipid i encorton ze względu na przeciwciała, nk czy na coś innego? :)
Zrobiłam allo mlr i wyszedł mi wynik 7%. Boję się szczepień i chyba nie jestem na nie gotowa :( Póki co czekam na wizyte u Paśnika. Nie zapisałam sie do Maliny. Moja głowa pęka z nadmiaru informacji :)

Do góry