reklama
edloteh
Fanka BB :)
Jeżeli w mieście macie „alab” to zobacz czy nie pobierają w twoim punkcie wymazów ginekologicznych (może być potrzeba umówienia się). Ja za taki full pakiet (razem z wykrywaniem HPV) płaciłam około 280zl.Czyli rozumiem, ze koniecznie ten ?
Pakiet Potrójny II: Chlamydia trachomatis + Ureaplasma species + Mycoplasma hominis
Cos jeszcze zbadac ?
U kazdego ginekologa to mozna zrobic ? (W sensie te badania nie koniecznie potem oddane do tego lab.)
@Destino [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ żeby wsio było ok.
Oczekujaca123
Jest alab ale na slasku nie pobieraja. Tylko to ze Slaskich Laboratorium znalazlam. A ile czekalas na wyniki?Jeżeli w mieście macie „alab” to zobacz czy nie pobierają w twoim punkcie wymazów ginekologicznych (może być potrzeba umówienia się). Ja za taki full pakiet (razem z wykrywaniem HPV) płaciłam około 280zl.
@Destino [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ żeby wsio było ok.
edloteh
Wyniki miałam po 5-6 dniach bodajże.Jest alab ale na slasku nie pobieraja. Tylko to ze Slaskich Laboratorium znalazlam. A ile czekalas na wyniki?
@smerfik88 z kapiela tez uwazaj. Lepiej prysznic i nie goracy.
U mnie niestety krew i bol brzucha. Mam wziac wiecej progesteronu
U mnie niestety krew i bol brzucha. Mam wziac wiecej progesteronu
Porzeczka1234
@Nadzieja2018 nie zastanawiałam się nad skutkami szczepień byłam nastawiona na dziecko tak bardzo go pragnełam moj maz tak chciał dzieci ... udało się ...
@Oczekujaca123 polecam Sydora przyjmuje w Kato na Żelaznej
@smerfik88 leż kochana . Ja też na msze chodziłam do internetu polecam zawsze to forma modlitwy czasem tak trzeba! Ja brałam lekki prysznic tobie również tak radzę!
@Destino wspieram
@Oczekujaca123 polecam Sydora przyjmuje w Kato na Żelaznej
@smerfik88 leż kochana . Ja też na msze chodziłam do internetu polecam zawsze to forma modlitwy czasem tak trzeba! Ja brałam lekki prysznic tobie również tak radzę!
@Destino wspieram
iveo
@smerfik88 ja myślę że warto poleżeć te 3 dni do wizyty a potem Twoja ginka Ci powie co można a co nie. Bo to zależy od wielkości i umiejscowienia krwiaczka.
Mi ksiądz w szpitalu pow ze msza online liczy się tak samo i nie trzeba się spowiadać
Mi ksiądz w szpitalu pow ze msza online liczy się tak samo i nie trzeba się spowiadać
reklama
Oczekujaca123
@Destino @smerfik88 trzymam kciuki za Was, odpoczywajcie !
Podziel się: