Ja mialam cos na ksztalt kosza. Ogolnie super sprawa, synek spal pierwsze pare godzin wlasnie w nim wieczorami, potem do lozka, obok mnie. Jedyny minus jest taki, ze jak dziecko zaczyna samo siadac to właściwie powinno sie przestac z tego korzystac. Wiec jakbym miała cos takiego kupic drugi raz to wybrałbym lozeczko-dostawke do sypialni rodzicow. Starcza na dluzej, jest głębsza i odrobine wieksza. Nie jest moze tak mobilna, ale jako lozeczko w sypialni na pewno lepiej sie sprawdzi.@Porzeczka1234 dziękuję kochana :* wiem że dzieciom też bardzo ciężko w takie dni pamiętam jak urodziłam Aurii w Marcu to był jedyny minus takie upały
A mam pytanie do mamuś czy któraś posiada Kosz Mojżesza ?
reklama
Marthi
Fanka BB :)
@marshia - chyba ostatnio mamaginekolog mowila, ze łosoś wędzony jest dozwolony w ciąży, nie wiem jak tuńczyk.
Ładna masakra z tym endo :/
@Destino - ciekawa postawa Milewicza odnośnie badań ft3 i ft4, u mojego endo konieczne tsh + ft4 i wit. D co jakiś czas.
@reqiem - mi mamaginekolog też przesłała tę zapinkę... póki co leży w pudełeczku, razem z zastrzykami po heparynie. Trzymałam ją jako talizman w 3 ciąży, ale nie pomógł
@bertha - Ty już do invitro w ogóle nie chcesz podchodzić?
@Nadzieja2018 - jesli chodzi o zalecenia Jerzak - ona chyba zbytnio nie jest za sterydem i w wielu przypadkach odradza, np. znajomej też, mimo, że Paśnik zalecał... Sterdy ma to do siebie, że może powodować cukrzyce posterydową i jak bierzesz Glucko to może to jakoś kolidować, może? Ja biorę Glucko od niedawna i jak zajdę to i tak bez sterydu nie podejdę.
@marshia - też czytałam kiedyś ten artykuł o metforminie branej do końca ciąży. Nie wiem tylko czy Pakistan to wiarygodne badania
U mnie dziś o 6 rano w sypialni było 30 stopni... To jakaś masakra Cała mokra się obudziłam...
Ładna masakra z tym endo :/
@Destino - ciekawa postawa Milewicza odnośnie badań ft3 i ft4, u mojego endo konieczne tsh + ft4 i wit. D co jakiś czas.
@reqiem - mi mamaginekolog też przesłała tę zapinkę... póki co leży w pudełeczku, razem z zastrzykami po heparynie. Trzymałam ją jako talizman w 3 ciąży, ale nie pomógł
@bertha - Ty już do invitro w ogóle nie chcesz podchodzić?
@Nadzieja2018 - jesli chodzi o zalecenia Jerzak - ona chyba zbytnio nie jest za sterydem i w wielu przypadkach odradza, np. znajomej też, mimo, że Paśnik zalecał... Sterdy ma to do siebie, że może powodować cukrzyce posterydową i jak bierzesz Glucko to może to jakoś kolidować, może? Ja biorę Glucko od niedawna i jak zajdę to i tak bez sterydu nie podejdę.
@marshia - też czytałam kiedyś ten artykuł o metforminie branej do końca ciąży. Nie wiem tylko czy Pakistan to wiarygodne badania
U mnie dziś o 6 rano w sypialni było 30 stopni... To jakaś masakra Cała mokra się obudziłam...
@marshia ja wiem że prof Jerzak w większości przypadków zaleca jednak metkę dłużej niż standardowi ginekolodzy nawet bym powiedziała że znacznie dłużej... a że to jest jej "konik" to być może ma ona wiarygodne dane, moje koleżanki które się u niej leczyły i miały insulino to brały tak do 28 32 tc plus oczywiście dieta
Dziewczyny z tym tunczykiem to chodzi o to, ze on moze zawierac duze ilosci rteci. Uwazalabym wiec z tym. W ciazy, w czasie karmienia i dla dzieci poleca się raczej lososia, makrele, pstraga, dorsza i drobne rybki, sardynki, szprotki itp.
@Marthi ja swoim postem nie odnosiłam się skarbie do Twojej wypowiedzi o prof Jerzak przepraszam nawet jej nie doczytałam w tej ciąży gdzieś zgubiłam mózg. Ale to fakt że prof nie jest za sterydem ale nie tak że nie jest kategorycznie, ona zleca jakieś badanie przeciwciał i ja np miałam je dodatnie a nikt inny ich nie robił i mi mówiła że będzie steryd. A jak te przeciwciała są ujemne to wtedy nie daje sterydu. Z tym że nie pamiętam które to badanie było..... za duża teczka
Porzeczka1234
Zzzzzz
Taaak dzis wizyta za 2 h.
Oderalam tez wynik na ureaplasme i tego wynika że nie mam tego swinstwa a brałam tylko doksycykline przez tydzien z M.
Badanie robilam metoda PCR z siku bo z szyjki nie mogę. Wydaje się byc wiarygodne. Pisze o tym, bo ktoras miała problem z ta bakteria ale nie potrafie sobie przypomnieć kto.
Oderalam tez wynik na ureaplasme i tego wynika że nie mam tego swinstwa a brałam tylko doksycykline przez tydzien z M.
Badanie robilam metoda PCR z siku bo z szyjki nie mogę. Wydaje się byc wiarygodne. Pisze o tym, bo ktoras miała problem z ta bakteria ale nie potrafie sobie przypomnieć kto.
reklama
@magda1208 , te wkładki na wyciek wód, które kupiłaś to są tylko dwie?!
Podziel się: